|
||
| ama eski ses yok ne biliyim fallen ı cd çalara taktığın andan itibaren ortam değişiyor ses farklılaşıyor resmen uçuyorsun ve ben ile amy nin düetleri harikaydı ..ama bu şarkıda o yok zaten albümde çıkmadı daha 3 ekimde çıkçak değil mi | ||
|
||
ya arkadaşlar 3 kasıma ertelenmiş die duydum ama umarım yanlıştır
|
||
|
||
| yok öle bişi nerden duyuyorsunuz böle saçma şeyleri sen nerden takip ediosun eva haberlerini yaa?? |
||
|
||
saçma dEĞil cnm bn sadece bu foruma üye deĞilim bu 1.si 2.si de bu haberi dream dergiden okudum Ve böle haberler de eva fan olduğun için kulağıma geliYo ayrıca kesin doğru diYe de bi şi yaZmadım dikkatini çekim cnm.. ![]() w değil v... Bu sitede dile özen istiyoruz |
||
|
||
| bir sayfa önce eğer resmi siteye bakarsanız görürsünüz ne zman çıkcak albüm dedim.her hangi bir deişiklik yok 3 EKİM!!!! | ||
|
||
saçma dEĞil cnm bn sadece bu foruma üye deĞilim bu 1.si hmm ne güzel arada bi resmi siteye de bak istersen cnm !!! asıl haberler orda cnm!!! üye olduğun forumlarda çok iyi yerlermiş resmi siteden bi haber!!! ayrıca dream çok ii bi dergi diil ki
2.si de bu haberi dream dergiden okudum Ve böle haberler de eva fan olduğun için kulağıma geliYo ayrıca kesin doğru diYe de bi şi yaZmadım dikkatini çekim cnm.. ![]() w değil v... Bu sitede dile özen istiyoruz |
||
|
||
| my ımmortal ve bring me to life .... amy lee nn zatn hastasıyım doğal olarakta çok iyiler ya |
||
|
||
Kesinlikle 'HELLO' derim ben.Resmen bağımlılık yaratıyor.Dinledikçe dinleyesim geliyor yahu!
|
||
|
||
| harika bi grup çok seviyorum amy lee nin ayrı bi hastasıyım sesi muhtesem çok etkileyici ve güçlü...kendisinide çok seviyorum... | ||
|
||
| sesi çok iiyii ya rahatlıyor inssan.. uçuyorum onu dinleyince.. | ||
|
||
| bence evanescence dünyanın efsaneleşmeye yüz tutmuş gruplarından | ||
|
||
şarkılarının hepsi birbirinden güzel mükemmel bi grup özellikle de amy harika
|
||
|
||
| bnce evanescence nin en gzl şarkısı kesinlikle my immortal i've tried so hard to tell my self that you are gone but tough you are still with me i have been alone all aloneee..
|
||
|
||
| going ulder my immortal ve bring me to life ilk üçüm şarkıları arasında | ||
|
||
| yeni albüm the open door süper klip ztn (call me when you're sober) çok farkılı olmuş beendim yine güsel bi albüm daha geld, evanesecenceden | ||