|
||
| albümü dinlemedim ama ilk single fena değil .ama yine de bring me to life tadı yok galiba | ||
|
||
| hastasıyım valla | ||
|
||
| amy nin sesi bir harika valla allah ses vermiş ama gerisini de koyvermemiş çok tatlı kız ayrıca |
||
|
||
| bayılıyorum ben ya hem çok tatlı,sesi zaten süper yani diyecek pek bişey yok açıkcası tek kelimeyle mükemmel | ||
|
||
süper ya ne denirki başka tam anlamıyla mükemmel
|
||
|
||
evanescence başından beri takip ettiğim başarılı yegane gruplardan Albümlerini almasam da takip ettiğim,tüm parçalarını da beğenerek dinlediğim bir grup Son klipte de artık bnc aşmışlar&süpper ötesi olmuş herşey
|
||
|
||
| ya büyük harflerle derken heralde şöle demek istedi..hani ingilizcede büyük i (İ)yok ya I var..ondandır.. | ||
|
||
iyi başarılı bir grup ama amylee olmasa evanescence de olmaz bunu anlamana sevindim doğrusu
![]() |
||
|
||
| kendi görüşüm şudur ki;evanescence ilk gününden beri takipcisiyim ve mvö nasıl ayrılmaz bir bütün,grupsalar evanescence de bir grupdur ve bnce basistinden gitaristine kadar hepsi çok başarılılar,bir uyum içerisindeler ve birbirini tamamlayan kişiler bana göre... | ||
|
||
| Çok başarılılar. Özellikle Amy Lee'nin sesinden etkilenmemek mümkün değil! Çok güzel bir sesi var! İnsanın tüyleri diken diken oluyor. Dinledikçe daha çok seviyorum bu grubu. "suddenly I know I'm not sleeping hello I'm still here all that's left of yesterday" |
||
|
||
| sevemiyorum bu grubu ben yeni klip şarkısı(adınıda bilmiyorum ama;D) güzel bir şarkı... | ||
|
||
| gayet güzel bi grup call me when you're sober da cok güzel hoşuma gitti... | ||
|
||
| sevmediğim bir grup. dream haftasonunda Evanescence var arkadaşlar... |
||
|
||
| dreamde kaçırmadım tabikide...çok güzeldi klipler,konserler,kamera arkaları vs... | ||
|
||
dream haftasonunda wardı evanescence kacırmadım tabiikiii amyy lee cok güçlü bir yorumcu
|
||