|
||
Şu sıralar en sevdiğim yabancı grup. Ben biraz geç farkettim bu kadar güzel müzik yaptıklarını. Yeni albümü çıkmışken, ben gidip eski parçalarını dinliyorum.
|
||
|
||
| Sevmediğim bir grup. Within Temptation' ın Stand My Graund'la Bring Me To Life'ın klibi arasındaki benzerlikten sonra iki grubu da bakış açım iyice değişmiştir. Yine de Whisper ve Hello şarkılarını severim. Ben Moody'ninse gruptan ayrılmasının çok büyük bir darbe olduğunu, yine de Amy'nin iyi toparlanabildiğini düşünüyorum. Albümde Call Me When You Are Sober'dan daha iyi parçalar var.. | ||
|
||
CaNıM ARKİLERİMM.AMYLE MUTHIS SARKILARIyLA.. İDEALİM BRİNG ME TO LİFE. TUM SEVENLERİ ALKISLIyORM VE GERCEKTEN IyI BIR GRUP YAPILMIS. GERCEKTEN COK SEVIyORuMTükçeye biraz daha özen gösterelim ki diğer üyelerimizde yazılanları anlayabilsin...
|
||
|
||
Amy Lee'nin başka bir zamandan gelmişçesine insanı yerinden alıp götüren sesi bir yana,yapılan şarkılardaki içerik,duygu,sound,kısacası tümüyle gerçekten alkışı hakediyor Evanescence...herhangi bir şarkısı için fikir belirtmek,yorum sunmak yersiz;çünkü hakikaten her şarkısı dinlenecek türden..sıkılmadan,eskimeden her vakit her zaman dinlenebilecek şarkılar..ne zaman dinlesem,sahip olduğu tarzın mihenk taşlarından biri olduğuna olan inancım ve kat'i düşüncem doğrulanıyor..ve bu,her dinleyişimde daha da artıyor..hiçbir zaman Gotik Prenses'imiz ve Onun o efsane şarkıları olmadan yaşayamayız!
|
||
|
||
| bir önceki albümde "going under" inanılmaz bir eserdi. bu albümde de "snow white queen"i çok beğendim. amy lee çok başarılı bir solist, ancak gizli kahramaları da gözardı etmemek lazım... | ||
|
||
| her zamanki gibi bu albümde de çok başarılılar | ||
|
||
CNM ARKİLERİMM.AMYLEE MUTHIS SARKIILARIILA.. İDEALİM BRİNG ME TO LİFE. TUM SEVENLERİ ALKISLIORM VE GERCEKTEN II BIR GRUP YAPILMIS. GERCEKTEN COK SEVIORM |
||
|
||
| dostum harika bi kadın çok güsel müzik yapıyo bence | ||
|
||
| Grubun söz ve müziklerini yazan BEN MOODY (gitar) gruptan ayrıldı. sebep ise esas kıza aşık olması. Kız başka biriyle takılmaya başlayınca Ben M. nin yüreği bu durumu kaldırmıyor ve gruptan ayrılıyor. bring me to life kasedinde düzenlemeler tamamen Ben moody nin. Son kasedi biraz dikkatli dinleyince eski kaliteyi taşımadığını anlayacaksınız. Ben Moody olmadan olmuyor düşüncesindeyim. Ve son kasedin ilk klibi CALL ME WHEN YOU SOBER adlı şarkı da Ben moddy'e söylenmiş büyük ihtimalle. şarkının türkçesi aşağıdaki adreste. okuyun, dinleyin. bana hak vereceğinize inanıyorum. http://www.guftekar.com/bos01.php?bolum=ceviriler&dosya=index.php&dosya_b=cevirioku.php&ceviri_no=669 |
||
|
||
| tam dinlenecek bir grup özellikle solisti olan aym lee'nin o güzel sesi şarkıları bi farklı kılıyor hem fallen e hemde open dor albümünü de şiddetle öneriyorum:) |
||
|
||
| son albümdeki lithium şarkısı çok güzel olmuş son klip bu parçaya çekildi |
||
|
||
| amy sesinden hariç grubu beğenmiyorum grup piyasadan başka bi şey değil | ||
|
||
onların evanescencesi varsa bizim de şebomuz var yanee... bu ne ya onların evanescencesi varsa ne demek??
|
||
|
||
onların evanescencesi varsa bizim de şebomuz var yanee... bu şebnem ferah ve evanescence ayrımını ve benzetmesini anlayamıyorum.ben evanescence inde şebnem ferah ında hastasıyımdır.ayrıca şebnem ferah evanescence i dinler ve sever hatta bazı konserlerinde çok defa bring me to life ı da söylemiştir.amy lee de şebnem ferah ı bir iki kez dinlediğini ve beğendiğini söylemiştir.herkes birbirinden gayet memnun.ama insanlardaki bu psikolojiyi anlamıyorum hemen bir kıyaslamaya geçiliyor.arkadaşlar lütfen konuyla ilgili düzgün cevaplar verelim.çünkü önceden de böyle bir tartışma yaşandı gene sinirler gerilmesin
|
||
|
||
| BUNU BENİM İÇİN SÖYLÜYORSAN BEN KARŞILAŞTIRMAYLA ALAKALI BİR ŞEY SÖYLEMEDİM DİKKATLİ OKU! ONLARIN AMY LEE Sİ DESE TAMAM ONLARIN EVANESCENCE Sİ VARSA DEMESİ GARİP OLDUĞU İÇİN DEDİM | ||