|
||
| evanescence-bring me to life How can you see into my eyes like open doors Leading you down into my core Nasıl bakabiliyorsun gözlerimin içine, Seni özüme doğru götüren açık kapılar gibi Where I've become so numb without a soul my spirit sleeping somewhere cold Can taşımadan bezdiğim bu yerlerde ruhum soğuklarda uyumaktaydı Until you find it there and Lead it back home wake me up inside Sen onu oralarda bulana kadar, Yuvasına geri götürüne kadar, İçimi uyandırana kadar wake me up inside İçimi uyandır Call my name and save me from the dark Seslen bana ve kurtar beni karanlıklardan Bid my blood to run Harekete geçir kanımı, aksın Before i come undone Save me from the nothing i've become Yaşamamışlığım belirmeden, Kurtar beni hiçliğimden Now that I know what I'm without Neyden mahrum kaldığımı şimdi anlıyorum You can't just leave me Beni hemen terk edemezsin Breathe into me and make me real İçime nefesini ver ve gerçek yap beni Bring me to life Hayata döndür beni Frozen inside without your touch Without your love darling Only you are the life among the dead Senin dokunuşların Senin sevgin olmadan içim buz tutmuş gibi Tüm bu ölüm arasında, tek sensin, hayat olan. All this time I can't believe I couldn't see İnanamıyorum nasıl göremedim bu kadar zaman Kept in the dark but you were there in front of me Karanlıkta yaşıyordum ama sen orda, önümdeydin. I've been sleeping a thousand years it seems Bin yıldır uyuyormuşum anlaşılan Got to open my eyes to everything Her şeye açmalıyım gözlerimi Without a thought without a voice without a soul Don't let me die here beni ölüme terk etme bir tek ses, bir tek düşünce olmayan bu yerde.. There must be something more Daha fazlası yaşanmalı bring me to life Beni hayata döndür buda bring me to life ın türkçesi merak edenler için... |
||
|
||
| hayatımmor teşekkürler arkadaşım çok saoll....ya ben bu evanescenceye bitiyoırum yaaa | ||
|
||
| Avril den sonra en çok dinlediğim bayan sanatçı. | ||
|
||
| seviyorum amy'nin sesini | ||
|
||
harikaLarr yaa çok güzeL müzik yapıyoLaar bayıLıom
|
||
|
||
| Lithium Lithium- don't want to lock me up inside lithium- don't want to forget how it feels without lithium- I want to stay in love with my sorrow oh but God I want to let it go come to bed, don't make me sleep alone couldn't hide the emptiness you let it show never wanted it to be so cold just didn't drink enough to say you love me I can't hold on to me wonder what's wrong with me Lithium- don't want to lock me up inside lithium- don't want to forget how it feels without lithium- I want to stay in love with my sorrow Don't want to let it lay me down this time drown my will to fly here in the darkness I know myself can't break free until I let it go let me go Darling, I forgive you after all anything is better than to be alone and in the end I guess I had to fall always find my place among the ashes I can't hold on to me wonder what's wrong with me Lithium- don't want to lock me up inside lithium- don't want to forget how it feels without lithium- I want to stay in love with my sorrow oh but God I want to let it go |
||
|
||
| son çıkan albüm süpar yaa | ||
|
||
| bütün parcaları süper lıthıum call me when you are sober brıng me to lıfe klipleri muhteşem gotik bir sesi var kadınn ben mody de avrıl lavıgneye gitti ama olsun grup yine eskisi gibi muhteşem bu arada yakında Türkiye'de konseri var. | ||
|
||
| bence grup süper hayır şebnem feraha özenmiyor amy lee kendi tarzını yapıyor vega grubunun solıstı amy lee ye özeniyor dikkat ederseniz. | ||
|
||
şarkılardan önce amylee'nin sesi güzel. Şarkıları güzelleştiren sesinin genişliği ve rengi. Bilmiyorum benimle kimler aynı fikirde.. bencede
|
||
|
||
Şarkıları güzel.Özellikle going under harika...
|
||
|
||
harika bi grup. çok iyiler. going under favori şarkım
|
||
|
||
evanescance harika ötesi bi grup bence sarkıları cok güzel ve sözleri cok anlamlı ben in gitmesi cok da bişey götürmedi onlardan. amy lee yne insanı alıp götüren sesiyle bombasını patlattı. lithium u siddetle tavsiye ediyorum
|
||
|
||
| amy lee nin sesi çok muhteşem ayrıca yaptıkları müziğe diyecek yok bencede lithium çok güzel bir şarkı | ||
|
||
| HELLO Playground schoolbell rings, again Oyun sahası okul zili çalıyor, yine Rainclouds come to play, again Yağmur bulutları oynamaya geliyor, yine Has no one told you she's not breathing ? Onun nefes almadığını sana kimse söylemdi mi? Hello, I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello... Merhaba, ben senin zihninim, sana konuşacak birini veriyorum...Merhaba... If I smile and don't believe Eğer gülümsersem ve inanmazsam Soon I know I'll wake from this dream Biliyorum yakında bu rüyadan uyanacağım Don't try to fix me Beni tamir etmeye çalışma I'm not broken Ben kırık değilim Hello, I'm the lie living for you so you can hide... Merhaba, ben senin için yaşayan yalanım, böylece saklanabilirsin *Don't cry...* *Ağlama...* Suddenly I know I'm not sleeping Aniden, biliyorum ki uykuda değilimi Hello, I'm still here, all that's left of yesterday... Merhaba, Hala buradayım, dünden kalan tek şey... |
||