|
||
| bu şarkı -hello- amy nin ölen kız kardeşi için yazdığı şarkıdır... | ||
|
||
| bu çeviride whisper catch me as i fall Düşerken beni yakala say you're here and it's all over now Burada olduğunu ve her şeyin bittiğini söyle speaking to the atmosphere Çevreye konuş no one's here and i fall into myself Hiç kimse yok burada ve kendime düşüyorum this truth drives me into madness Bu gerçek beni çıldırtıyor i know i can stop the pain if i will it all away Aklımdan çıkartırsam bu acıyı durdurabileceğimi biliyorum don't turn away Geri çevirme don't give in to the pain Acıya teslim olma don't try to hide Gizlenmeyi deneme though they're screaming your name Adını haykırdıkları halde don't close your eyes Gözlerini kapatma God knows what lies behind them Onların arkasındaki yatanları tanrı biliyor don't turn out the light Işığı kapatma never sleep never die Asla uyuma, asla ölme i'm frightened by what i see Gördüklerimden korktum but somehow i know that there's much more to come Ama bir şekilde biliyorum ki daha olacak çok şey var immobilized by my fear Korkum tarafından durağanlaştırıldım and soon to be blinded by tears Ve yakında gözyaşlarım tarafından kör edileceğim i can stop the pain if i will it all away Aklımdan çıkartırsam bu acıyı durdurabileceğimi biliyorum don't give in to the pain Acı teslim olma don't try to hide Gizlenmeyi deneme though they're screaming your name Adını haykırdıkları halde don't close your eyes Gözlerini kapatma God knows what lies behind them Onların arkasındaki yatanları tanrı biliyor don't turn out the light Işığı kapatma never sleep never die Asla uyuma, asla ölme never sleep never die Asla uyuma, asla ölme fallen angels at my feet Düşmüş melekler ayaklarımın dibinde whispered voices at my ear Kulağıma sesler fısıldıyorlar death before my eyes ölüm gözlerimin önünde lying next to me i fear Yanıbaşımda yatıyor, korkuyorum she beckons me shall i give in O beni çağırıyor, teslim olmalı mıyım upon my end shall i begin Sonumu başlatmalı mıyım forsaking all i've fallen for tüm aşık olduklarımı terkediyorum i rise to meet the end sonumla buluşmak için yükseliyorum |
||
|
||
| itici | ||
|
||
| güzel bir grup ;going under,cloud nine. . .bu parçalar çok güzel. | ||
|
||
| my immortal da super yada call me when you're sober | ||
|
||
| going under da hiç fena değil bence. | ||
|
||
| ben mody'nin gitmesine çok üzüldüm.o beyin gibi birşeydi grup için...favorilerim;bring me to life,going under,my immortal,everybodys fool,ayrıca son klip parçaları da manyak da yazılışını unuttum yazamadım...ama ama,,,,,BROKEN hastasıyım o şarkının..seether ile yapılan düet bir ara sabah akşam dinliyordum..şimdi pek dinlemiyorum ama çok seviyorum! | ||
|
||
| yeni klipleri "sweet sacrifice" çok beğendim..zaten parçada mükemmel ötesi klipde çok güzel olmuş...henüz izlememiş olanlar için http://music.yahoo.com/premieres buradan izleyebilirsiniz.. | ||
|
||
| bence evanescence'ın en güzel şarkısı yok şarkıları var everybodys fool,bring me to life,going under,my immortal,snow white queen,the only one,whisper... bu liste hiç bitmez. ben'in gitmesi biraz onları sarsmış olabilir ama bence amy lee olduğu sürece bu grup yok olmaz... yeni albümleri daha sert oldu farkettiniz mi bilmiyorum bunuda ben'in gidişine bağlıyorum ben çok hafif müzik yapmak istiyordu daha çok punk fln ama amy hard rock-heavy metal'de çok iyi olmuş ve onlar tamamen duygulara hitap ediyorlar en güzel yanıda bu olsa gerek özellikle everybodys fool ve going under benim içimi uyandırıyor. |
||
|
||
yeni klipleri "sweet sacrifice" çok beğendim..zaten parçada mükemmel ötesi klipde çok güzel olmuş...henüz izlememiş olanlar için http://music.yahoo.com/premieres buradan izleyebilirsiniz.. çok teşekkür ederim arkadasım henüz görmemiştim sayende izledim harikaymış |
||
|
||
ne demek canım arkadaşım..albümde ilk dikkatimi çeken parça sweet sacrifice dı zaten o yüzden çok sevindim bu parçaya çekilmesine klibi bende çok beğendim değişik bir çalışma olmuş.şarkıda yer yerinden oynatır cinsinden zaten.. yani herşey mükemmel
|
||
|
||
ne demek canım arkadaşım..albümde ilk dikkatimi çeken parça sweet sacrifice dı zaten o yüzden çok sevindim bu parçaya çekilmesine klibi bende çok beğendim değişik bir çalışma olmuş.şarkıda yer yerinden oynatır cinsinden zaten.. yani herşey mükemmel ![]() kesinlikle öyle bende çok sevindim bu şarkıya klip çekilmesine en çok dikkat çeken şarkı buydu zaten...
|
||
|
||
| süper tek kelimeyle amy lee nin sesi yeter o gruba | ||
|
||
| 24 haziranda türkiyedelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr | ||
|
||
son günlerde duyduğum en güzel haber.bende ilk duyduğumda çok sevindirik olmuştum,bir türlü inanamamıştım gelecekleri kesinleşti ama bir de yer kesinleşse de iyice kutlama havalarına girsek
|
||