|
||
| ya bişey sorcam sacrifice ne demek mtv de fedakarlık diyor anatolian rock ta kurban diyor ?? |
||
|
||
| fedakarlık; birşeyler feda etmek,kurban etmek falan böyle bir bağlantı kurulmuş olabilir.. ama şarkıda fedakarlık anlamında kullanılıyor bence sweet sacrifice:tatlı fedakarlık..(dream tv çevirisinde böyleydi) |
||
|
||
| vay bea. işte sanat budur. adamlar bi satır sözle bile neler anlatıyor. keşke türkiyede de böyle sanatçılar olsa( gerçi yok deil. yok dersek mvö başta olmak üzere birçok sanatcı ve gruba haksızlık etmiş oluruz. ama keşke daha çok olsa) | ||
|
||
çok büyüleyici bir grup amy nin sesi zaten süper.şarkının sözleride güzel seviyorum ben bu grubu
|
||
|
||
| sacrifice kurban anlamına da geliyor "I'm your sacrifice" derken de o anlama geldiğini düşünüyorum ben.. |
||
|
||
| Ben de kurban olarak düşündüm hep sacrifice'ı...Yani I'm your sacrifice derken ben senin kurbanınım olur heralde.. Ama şarkıların sözlerine hayranım. Çok süper sanatlar yapıyolar. Yani çok anlamlı şeyler çıkıyo çoğu zaman! En çok sevdiim bi tanesi de "Won't you take me away from me?" dir mesela... | ||
|
||
bi daha gelsinler yaa ![]() ![]()
|
||
|
||
|
||
|
||
| Saol fotoğraflar için... Bi kaç tane de ben koyayım birazdan.. | ||
|
||
ne demek aslında daha cok var ama simdilik bunları koydum.onları da koyarım bir ara..
|
||
|
||
| Ben gidemedim konsere o yüzdden ordan burdan topluyorum fotoları.. | ||
|
||
bendekiler de hep uzaktan cekilmis.bir ara aramızda cok az bi mesafe vardı amyle ama ben sadece bakakaldım boyle.hic bisey yapamadım.keske o zaman cekseydim bi fotosunu.. ![]() |
||
|
||
İnsan ööle bi durumda ne yapacağını şaşırır zaten.. Ben olsam hönk diye kalılrdım o anda.. İnşallah bi daha gelirler de bol bol çekeriz..
|
||
|
||
| evet ya cok ama cok istiyorum tekrar gelmelerini..hem bu sefer daha tecrubeli bir bicimde cekerim.. yakında oldugu zamanda oyle bakakalmam..yani umarım.. | ||
|
||
| Ben gidemedim bu konsere ama bi dahakine gitcem muhakkak.. Ama amy zaten bi daha gelcez en yakın zmanda faaln demiş, sevmiş burayı baya! O yüzden gelirler heralde.. |
||