|
||
| Yeni klip Good Enough'a ve 10 Eylül'de tv ekranlarında görünecek... | ||
|
||
| bende çok seviyorum hayatmın aşkı ama haykoya yanlış yaptı | ||
|
||
| ben o konuda haykonun haksız olduğunu düşünenlerdenim haykonun çıkıp da ne kast edilmiş olursa olsun amy için şebnemin yandan yemişi demesi gereksizdi...ben böyle düşünüyorum..sonuçta ön grup olarak sert bulmuş ve doğal görüyorum gerçekten çok kaliteli ve avrupada özellikle kadın vokalli gruplar için çok büyük önem taşıyan bir grup.amy leenin gerçekten çok güçlü ve çok güzel bir sesi var.canlı performanslarda aynı tadı verebilmek amacıyla zaman zaman detone olup kulak tırmalasa da hakkını yememek gerekiyor. my immortal,hello,imaginary,like you,bring me to life,everybody's fool,your star,lithium,sweet sacrifice,call me when youre sober,loose control, ve bunun gibi pek çok şarkısı gerçekten söz müzik vokal olarak şahane şarkılar yeni albümleriyle de geçici olmadıklarını tamamen kanıtladılar |
||
|
||
| hayko'yu sert buldularsa kendileri ne dinliyorlar diye sormadan edemiyeceğim | ||
|
||
ön grup olarak sert bulmuşlar bilmem bana doğal geldi yani ![]() kendilerinin ne dinlediğini araştırmak gerek yazıyordu bir yerlerde diye biliyorum
|
||
|
||
| amy lee diye albüm çıkarsalar daha iyi olur. pek bişi farketmiyo grup altında albüm yapmaları. | ||
|
||
| bence de daha iyi olur ben moody yok artık zaten...geri grup üyelerinin de çoğu değişti zaten amy lee diye çıkıp yanında gene ekip olarak bu şahsiyetler bulunsa pek birşey farketmez yani | ||
|
||
ya ben sırf o amy_lee ortalara atıyor kendini sırf kibarlık! olsun diye gruba kendi ismini vermediği için DİNLEMİYORUM ama dinleyene tabii ki boynumuz kıldan ince. Hayko yu beğenmemeleri de ayrı sorun hani...
|
||
|
||
| fazla dinlemem sadece 2 şarkısını seviyorum. | ||
|
||
| işte benim müziğim benim gurubum benim vokalistimm.......grup üyelerinde büyük değişiklikler olsa da yine de çok şey başaracaklarına inanıyorum | ||
|
||
| kendiLErini çok severim ..... en son kLipLEri oLan good enough da süpere bir kLip ve şarkı .. tebrk etmek LAzım.. | ||
|
||
| ilk dinlediğim gruplardan biri olduğu için yeri farklı bende bazen dinliyorum | ||
|
||
Çok Güzel bir grup , müziği iyi yapıyolar fakat klip çekmeyi hiç anlamıyorlar Evanescnece'nin en güzel klibi diye sorduklarında bulamıyorum,bu soruyu ben sordumda karşı taraf epey bi düşünüyor..İnşallah güzel bir klip olmuştur.Eva grubu favorilerim arasında 4.sırada
|
||
|
||
| ilk dinlediğim zamanlar çok beğenirdim ama şimdi pek fazla beğenmiyorum çünkü zaman geçtikçe kendi özgün müzik tarzını kaybediyorlar... | ||
|
||
| güçlü ses ya gerçekten çok güzel benim için my immottal 1 numara | ||