|
||
amy lee nin sesi mükemmel severek dinliyorum ama eskiden daha çok dinlerdim biraz piyasa oldular gibi geliyo bana
|
||
|
||
amy lee bence dünyanın en güçlü sesine sahip kadın solistlerden ...going under çok güzel yaaa
|
||
|
||
4.favarilerimden Evanescence !!! ![]() tek kusuru bu grubun video klipleri çok güzel değil.. Dolu klibi var 2 tane si anca güzeldir.. Şarkıları MüthiŞ |
||
|
||
cok güclü bir sesi var
|
||
|
||
| amy yi ben çok seviyorum hatta kliplerini izlediğim kadarıyla da çok beğeniyorum bu grubu.. | ||
|
||
Kesinlikle harika bir grup zaten sadece Amy Lee' nin sesi bile grubu kurtarmaya yeter kadının harika bi sesi var
|
||
|
||
dinlediğimde çok iğrenç dediğim şarkısı yok hatta MOR VE ÖTESİ nden sonra tek dinlediğim grup ama en sevdiğim şarkısı ki Amy Lee inde enlerinden birisi going under
|
||
|
||
lithıum ve everybody's fool en guzel sarkısıııı yüz tipide gayet guzeel ya
|
||
|
||
| ön yargı gibi olabilir ama sevmiyorum sevemiyorum ben Evanescence'yi.haykoya söylemiş oldukları o cümleyi yani çok sert buluyorlarmış ama hayko cevabını verdi onlara yani hiç dinlemem Evanescence'yi ayrıca işte o video. |
||
|
||
| sevdiğim bir grup-tu malesef ayrıldılar umarım bi gün tekrar evanescence olarak geri dönerler | ||
|
||
ön yargı gibi olabilir ama sevmiyorum sevemiyorum ben Evanescence'yi.haykoya söylemiş oldukları o cümleyi yani çok sert buluyorlarmış ama hayko cevabını verdi onlara yani hiç dinlemem Evanescence'yi ayrıca işte o video. Çok güzel cevap vermiş. |
||
|
||
| Çok güzel cevap vermiş. kesinlikle çok mantıklı bir konuşma hayko cepkinden. |
||
|
||
| çok güzel bir albümdü ben moodysiz o kadarda iyi olcaklarını zannetmiyorumm açıkcası | ||
|
||
| amy lee'nin sesi süper de tarzını değiştirmeli bence. solo slow şarkılarda çok başarılı | ||
|
||
valla ben moddy'sizde yapabiliyorlar harikalar "the open door" albümleri tek kelimeyle harikaa
|
||