|
||
| The open door albümünü çok seviyorum albümdeki bütün parçalar ayrı bir güzel..amy lee zaten harika sesi. | ||
|
||
sevdiğim sölenemez ama Broken süper parçaydı o da öbür adam yüzünden
|
||
|
||
| Türkiye'ye gelmesini en çok istediğim gruplardan biriydi.Geldi ve canlı canlı izleme fırsatım oldu.Açıkçası biraz hüsran oldu canlı performans.Zaten sonlara doğru seyirciler dağılmaya başladı. Sesine,güzelliğine,sanatına diyecek söz yok zaten
|
||
|
||
| merhaba arkadaslar ben yeni katıldım evenescence e bayılıyorum hele bring me to life sarkısı cok güzel | ||
|
||
hiç bi şekilde eva'nın şarkılarında ayrım yapamıyorum hepsi çok güzel çok çok sevdiğim fanı olduğum bi grup ve bu aralar whisper a takmış durumdayım onu dinliyorum sürekli
|
||
|
||
| ön yargı gibi olabilir ama sevmiyorum sevemiyorum ben Evanescence'yi.haykoya söylemiş oldukları o cümleyi yani çok sert buluyorlarmış ama hayko cevabını verdi onlara yani hiç dinlemem Evanescence'yi ayrıca işte o video. haykodan tırsmaları onları küçük düşürdü ve benim gözümdeki yerleri yıkıldı
|
||
|
||
| evanescenceyi çok ama çok seviyorum şarkıları çok güzel lithium-hello-my immortal |
||
|
||
| benim için hala bir şarkılıktan oluşan bir grup başkada bieşey ifada etmiyor benim için hayko cevabını vermişti zaten. | ||
|
||
ön yargı gibi olabilir ama sevmiyorum sevemiyorum ben Evanescence'yi.haykoya söylemiş oldukları o cümleyi yani çok sert buluyorlarmış ama hayko cevabını verdi onlara yani hiç dinlemem Evanescence'yi ayrıca işte o video. ya bırak ya hayko kim eva kim kıyaslamak bile çok saçma eva onu sesiyle hayran kitlesiyle albüm satışlarıyla yıkar geçer be saçmalamayın hayko da kimmiş.hem haykonun çıkmasını insanlar başta bağıran bir adam dinleyip yorulmasınlar hafif müzik yapan biri çıksın sonradan biz insanları coşturalım diye istemediler.ya arkadaşlar kimle kimi kıyasladığınıza dikkat edin biri dünyaca ün yapmış bir grup diğeri türkiye çapında kalmış biri(haykoyu küçümsemiyorum ama öyle)ayrıca evanescence ın haykodan tırsması hele çok çok komik olabilir mi böyle bişi yaa
|
||
|
||
Süper bir grup yaa bayılıyorum bu gruba...Amy'nin sesi süper...Şarkıları ise mükemmel..en çok Going under ve Weight of the World şarkılarını severim
|
||
|
||
| bayılıyorum amy me...1 tanedir yafff,şarkılarının hepsi de süper,zaten sesi yeter amy nin.. | ||
|
||
| bir şarkıdan yıllardır bıkılmaz mı..? my 'torniquet'... kurtarılamayacak kadar kayıp mıyım..?? |
||
|
||
| korkak pislikler. türkiye konserinde haykonun cv sini okuduktan sonra haykoyu istememişler yemedi tabi çocuk müziği yapıyor bu tikiler
|
||
|
||
| yaptıkları hareket hoşuna gitmemiş olabilir ama bu sana hakaret etme hakkını vermez.. | ||
|
||
| tartışılcak yer değil konu hakkında konussak daha iyi olur amy yi çok seviyorum ya t-shirt lerini biriktirmeye basladım yani.. bir daha ülkemize gelmesi bekliyorum.. | ||