|
||
| artık başarıları tescillenmiş bi grup. gerçekten süper.amylee nin sesi harika | ||
|
||
| çok manyak bi grup bütün şarkıları çok güzel süperler | ||
|
||
Hayko CEPKİN mi? evanescense mi? Tabi ki Hayko
|
||
|
||
| pek sevmiyorum bu grubu ben.ya çok bilindiğinden ya da başka bir şeyden dolayı bilmiyorum ama ısınamadım:/ | ||
|
||
| evanescence grubu birçok metal grubundan daha başarılı bence.bunda etken olan faktörlerden biri,sadece müzikal anlamdaki yetenekleri değil aynı zamanda başarılı şarkı sözleri yazabilmeleri.aynı zamanda amy lee nin güzelliği büyüleyici .yaşanmamışlığım belirmeden kurtar beni hiçliğimden... | ||
|
||
Bi benzeri daha olmayan bi grup, bazı dergi ve sitelerde yaptıkları müziğe isim konulamamış ve "Evanescence Tarzı" diye bir şey ortaya çıkmıştır, o derece de farklıdır...Herkesin en azından bir şarkısını duyduğu Amy Lee'nin güzelliği ve sesinin büyüleyiciliği ile bütünleşmiş bir grup!! Her türlü ruh haline göre şarkıları var, gerek sözleri gerek müziği ile sizi başka yerlere sürükleyen tarif edilmez bir şey Evanescence...My Immortal, Bring Me To Life, Hello, Lithium, Missing, Lies, Whisper, Imaginary, Give Unto Me mutlaka dinlenilmesi gereken şarkılarıdır, şiddetle önerilir....
|
||
|
||
| sevmediğim şarkısı yok ki yaa hepsini severek dinliyorum hiç bıkmadan amy lee ye bitiyorum zaten sesiyle fiziğiyle GÖZLERİYLE harika bir kadın!!! | ||
|
||
| bütün sarkıları cok güzel severek dinliyorum amy lee nin sesi süper ya | ||
|
||
the open door albümünün eskidiğini düşünmüyorum.daha vardır yeni albüme..bu kadar kısa sürede yeni bir albümün çıkması biraz zor..
|
||
|
||
| Çok müthiş bi grup.. gruptu.. ama ne olursa olsun "bring me to life" klibi müthiş | ||
|
||
| amy lee'nin sesi ve yüzü çok güzel.ayrıca şarkıları muhteşem. | ||
|
||
| süper grup yaa bayılıyorum bu gruba ve amy leee ye | ||
|
||
| amy lee nin sesi çok güzel bence de | ||
|
||
| Bring Me To Life, My Immortal,Everybodys fool bu 3 ü çok güzel geliyor bana .diğer şarkılarını çok az dinlerim.. ama en sevdiğim şarkısı Everybodys fool ! |
||
|
||
korkak pislikler. bu olayı anlatır mısınız??türkiye konserinde haykonun cv sini okuduktan sonra haykoyu istememişler yemedi tabi çocuk müziği yapıyor bu tikiler ![]() haykonun müziği sert gelmiş o yüzden istemişler ama bunu korkmaklar hiç alakası yok insanlar hemen en baştan sert müzikler yormak istememişlerdir gripin gibi hafifi müzik yapan biri çıksın biz de sonra coşturalım demişlerdir yoksa evanescence gibi dünya çapında büyk bi hayran kitlesine sahip kendini kanıtlamış bi dünya devinin haykodan korkması söz konusu dahi OLAMAAAZZZ!!!!
|
||