|
||
| Hayko Cepkin'in sene başlarında katıldığı bir programda sunucu ile Hayko Cepkin arasında geçen replik: Sunucu:Evanescence grubu sizin tarzınızı çok sert bulmuş ve sizle aynı sahneye çıkmak istememiş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hayko Cepkin:Evana, Evanan, Evanas, Evanasınız (o sırada salonda bir kahkaha kopar) grubu evet benle aynı sahneye çıkmaktan korkmuşlar yani sonuçta ne oldukları belli neticesinde çokta sevdiğim, tarzlarını beğendiğim, dinlediğim bi grup değildir kendileri.Şebnem Ferah takatak tokatlar onları.
|
||
|
||
| severek dinlediğim bir grup şarkılarını çok severim | ||
|
||
| Snow white Queen şarkısı güzelmiş | ||
|
||
| herkes sesini de görünüşünü de şeboya benzetiyo siz ne dersiniz ? | ||
|
||
Eskiden severek dinlerdim ama artık dinleyemiyorum..Amy Lee'nin gereğinden fazla ön planda durduğu, sürekli ayrılılıkların,olayların yaşandığı bir grup oldu... kesinlikle katılıyorum.
|
||
|
||
| bring me to life lithium müthis ötesi parcalar ayrica amy lee de harika bir ses var |
||
|
||
| amy lee'nin sesi çok güzel ve güçlü fakat grupta gereğinden fazla önde. sweet sacrifice şarkısıları gereçkten çok güzel. dilemenizi tavsiye ederim. | ||
|
||
| My immortal...muhteşem bir şarkı.. | ||
|
||
| çok başarılılar | ||
|
||
harika bi ses ! bayan rock alanında tek geçerim
|
||
|
||
| Call me when you're sober güzel bir şarkı onun haricinde sevmem.. | ||
|
||
Başarılı buluyorum ama dinlemiyorum ..........
|
||
|
||
| hala ısrarla dinlemiyorum,dinlememekte'de ısrarlıyım.. | ||
|
||
| bring me to life... amy lee nin çok güzel bir sesi var ya çok seviyorum bu grubu
|
||
|
||
| bence iyi bir grup amy lee de çok sevimli ve sahnede o kadar zıplamasına rağmen sesinde bir değişiklik olmaması şaşırtıcı | ||