|
||
Evanescence KADAR iyi ve anlamlı şarkı yapan bilimiyoruM(MORLAR HARİÇ Amy Lee süper en sevdiğim şarkıları Bring me you to life and My İmmortal
|
||
|
||
azcık severim azcık dinlerim
|
||
|
||
| amy nin sesi büyüleyici, slow şarkılarda dinlendiren,huzur veren bi enerjisi var. yanılmıyosam şarkı sözlerini ve şarkıların düzenlemesini de amy lee yapıyo. güzelliği de ayrı konu... ![]() lithium |
||
|
||
| my immortal sarkısı cok güzel ya | ||
|
||
| going under... | ||
|
||
İyi bi grup ama amy nin canlı perfonmansları çok iyi değil
|
||
|
||
| haykoya yaptıklarından sonra soğudum ben amyden de gruptan da.. | ||
|
||
Hayko CEPKİN'e bişey yapmadıki o grup sadece ön grup olarak çıkması için teklif edildi Hayko da kabul etmedi.üstüne grubu beğenmedini söyledi makina da anlatmıştı bunları zaten
|
||
|
||
sweet sacrifice (!) süper bir şarkı..
|
||
|
||
| my immortal şarkısı çok güzel | ||
|
||
| en güzel bring me to life bence | ||
|
||
İyi bi grup ama amy nin canlı perfonmansları çok iyi değil evet bence de.
![]() |
||
|
||
| tüm şarkıları süper ... zaten tüm şarkılarını dinlediğim iki grup var ... birisi mvö , diğeri de evanescence ... mucize gibiler,süper şarkıları var , amy nin süper bi sesi var ... tebrik diyorum onları...başımızdan eksilmesinler !!! |
||
|
||
| ben moody ayrıldıktan sonra pek tadı kalmadı artık. bence o grubun adı evanescence olmamalı hala... çünkü evanescenceden bir tek amy kaldı o bambaşka bir grup oldu... ama yine de hoşşş | ||
|
||
eskisi kadar tadi yok belki suanki halinin ama eski parcalarindan nasil vazgecebilirim? hic gecemem...My Immortal (hayatimin parcasi) Bring me to life (o ne güzel duettir öyle )Going Under (suanki ruh halimi özetleyen parca) Everybody's Fool (evet ben herkesin kölesi gibi birseyim) Hello (bu canimdan cok sevdigim ama simdi cok uzaklarda olan birine yazilmis sanki) kisacasi bütün parcalari dinlemeye deger ama bu 5 parcanin bende daha özel bir yeri var |
||