|
||
İyi bi grup ama amy nin canlı perfonmansları çok iyi değil bkz: KoRn,Amy Lee- Freak on a Leash.. ![]() " : Evanescense-My immortal.. dinlemeden geçmeyin. |
||
|
||
İyi bi grup ama amy nin canlı perfonmansları çok iyi değil bkz: KoRn,Amy Lee- Freak on a Leash.. ![]() " : Evanescense-My immortal.. dinlemeden geçmeyin. ben dinledim bu çok hoş ama gerçekten amy nin sesi konser de çok kötü oluyor.. nefesini falan kontrol edemiyor... |
||
|
||
İyi bi grup ama amy nin canlı perfonmansları çok iyi değil bkz: KoRn,Amy Lee- Freak on a Leash.. ![]() " : Evanescense-My immortal.. dinlemeden geçmeyin. ben dinledim bu çok hoş ama gerçekten amy nin sesi konser de çok kötü oluyor.. nefesini falan kontrol edemiyor... Ya bencede Amy'nin sesi çooooooook güzel ama konserlerde bir garip... Nefesini gerçekten de kontrol edemiyor... Ama şarkıları çok güzel.. En sevdiğim yabancı gruplardan birisi... ![]() Bring Me to Life, My Immortal, Going Under, Broken, Lies, Lithium... Çok güzel...
|
||
|
||
süper ya grubu severim amy nin sesi falan süper
|
||
|
||
Bring me to life klibinde solistlerinin Paul abi sanıldığı grup. ne kadar malca ; o adam 12 stones'un solisti halbuki
|
||
|
||
Bring me to life klibinde solistlerinin Paul abi sanıldığı grup. ahahahaa ne kadar malca ; o adam 12 stones'un solisti halbuki ![]() malca hee ayıp ayıp
|
||
|
||
| bu grubun müziği bana yavaş geliyor ve birkaç şarkıları dışında dinlemiyorum. | ||
|
||
İyi bi grup ama amy nin canlı perfonmansları çok iyi değil bkz: KoRn,Amy Lee- Freak on a Leash.. ![]() " : Evanescense-My immortal.. dinlemeden geçmeyin. |
||
|
||
| çok güzel bir grup tek geçerim muhteşemler...tüm şarkıları harika birini bile ayıramıyorum. amynin sesi de muhteşem...başka söze hacet yok bence ! | ||
|
||
| Evanescense grubunu iyi müzik yapan gruplar arasında kendimce. Amy nin sesi gerçektende mükemmel... Herkes "My Immortal" şarkısını bilir zaten.Ben de severim insanı uzaklara alıp götürür çünkü.Bence Going Under şarkısı da harika dinlemenizi tavsiye ederim..İlk dinleyişimde kaldım böyle kaç kere üst üste dinledim. (: | ||
|
||
| bu ara Hello şarkısına taktım ben ya... | ||
|
||
bu ara Hello şarkısına taktım ben ya... Hello...O şarkıyı anlatmak imkansız.Amy'nin sebebi bilinmeyen bir şekilde ölen kardeşi için yazdığı şarkı... Piyano,şarkının sözleri gerçekten bambaşka... *Depresif anlarda dinlenmesi sakıncalıdır |
||
|
||
bu ara Hello şarkısına taktım ben ya... Hello...O şarkıyı anlatmak imkansız.Amy'nin sebebi bilinmeyen bir şekilde ölen kardeşi için yazdığı şarkı... Piyano,şarkının sözleri gerçekten bambaşka... *Depresif anlarda dinlenmesi sakıncalıdır |
||
|
||
| evanescence bence harika bi grup amylee nin sesine bayılıyorum söylediği her şarkıya ayrı bir güzellik katıyo | ||
|
||
Amy Lee'nin sesi için söylenecek söz yok zaten. Tek kelimeyle muhteşem ![]() My Immortal'ın hem hüzünlü hem isyan eden hem de yumuşak bir tarafı var, bu da insanı sözlerini anlamasa bile çok uzaklara götüren bir hava yaratıyor. Şarkıyı anneme dinlettiğimde o da bu havayı hissettiğini söyledi. Sadece My Immortal değil tabiki... Broken'a da bayılıyorum ben... Evanescence'la ilk tanıştığım şarkıdır ve anlatılan şey muhteşem... Evanescence'da öyle... |
||