|
||
| evet ya fiyatlar felaket.ben geçen sene hazirnda yine harbiyede mor ve ötesi konserine gitmiştim.heryer 21 milyondu.bu sene 67-55-45 fiyatlar baya ucmus gecen sene harbiye bukadar ucuk deildi fiyatla off ne mercan dedesi bn tek mvö istiom yah! abı harbıden ya 67 65 45 nedır ya mvo yu dınleyen kıtle counluk olarak ogrencı ayıptır abı ya mercan dede var dıe ucurmuşlar acıyın abı su fanlara ![]() evet ya biz öğrenciyiz.bizi de düşünün biras |
||
|
||
| istanbullular kesin gidin konsere bizim içinde çekim yapın fiyat önemli deigil mvo için ya ne vaerseniz deger çünkü | ||
|
||
| mercan dede de çok güzel arkadaşlar ikisi güzel şeyler çıkarırlar ortaya bence | ||
|
||
arkadaşlar konsere kesin gidecek olan varsa bende ona göre bilet alıcam ya beraber gidelim hiç kimsecikler yok istanbul da ben tek gitmek istemiyorum ben kesin gidiom aldım bilet ![]()
|
||
|
||
keşke ben de orada olsaydım da beraber gitseydik ne güzel olurdu...
|
||
|
||
ben tabi ki de gidyorummmmm ![]() bisden kaçmas............. ![]() |
||
|
||
| bilet fiyatları 40-50-60 ytl olmuştur...bilginize... | ||
|
||
ne fark eder ki!gidemicem ya!!!!!!!!!!!!
|
||
|
||
| Kesinlikle orda olucamMm..çok süper bi yerde bilet buldumm...!! | ||
|
||
bnde geliommm konsere ck mutluymmm hemde öndn izliyebilcmmm
|
||
|
||
bu arada DVD de çıkacakmış süper konsere gidenler dikkat etsinler bakalım bi sahnede kameralar varmı die,belki bu konseri dvd ye çekerler...
|
||
|
||
bilet fiyatları 40-50-60 ytl olmuştur...bilginize... herzaman bi iki gün daha beklemekte fayda vardır..
|
||
|
||
| ya bakın siteden baya kişi gidiyor. oarda toplansak kapısında falan beraber izlesek olmaz mı yahu.? | ||
|
||
yaa... ben gidemeyeceğim galiba. ailem bıktı artık her ay mvö konserine gidiyosun diyor ( yalan tabi geçen ay gittim diye her ay diyorlar ) zaten dergilere harcadığım paranın haddi hesabı yok yani izin almam zor. bir de tüm bu harcamaların üstüne şu an bunları grubun kontrol etmeyi tercih etmediği(!) bir yerde anlatıyorum. çok üzücü ...
|
||
|
||
| ya yalvarıorm birisi beni kulise atsın o konserde.. | ||