|
||
| Yaaaaaaa bende gitmek istiyorum. Ama ne yazik ki Avusturyada yasadigim icin gitmek gibi bir sansim yok. Offfff yaaa | ||
|
||
ya yalwarıorm birisi beni kulise atsn o konserde.. uçururuz seni oraya... arkadaşlar lütfen mantıklı şeyler yazar mısınız? |
||
|
||
| gidenlerin daha mutlu olamamı içten söyliycekleri bir akşam | ||
|
||
| bakalım ii bir konser olacak önden izlemek ayrı zevk tabi...neler olacak bakalım yarını merak ediyorum | ||
|
||
| bnde yarnı ck merak edıyrm ve iple cekirum o saatiii | ||
|
||
gelebilenlerin sayısı daha fazla sanırım bu iyi haberr
|
||
|
||
gelebilenlerin sayısı daha fazla sanırım ama genel olarak az... konser alanı bos olacak gibi bu iyi haberr
|
||
|
||
gelebilenlerin sayısı daha fazla sanırım ama genel olarak az... konser alanı bos olacak gibi bu iyi haberr ![]() dun aldım bileti ön sıraların hepsi neredeyse bomboşşş heheheh p blokta da 9 kisilik yer kalmıstı
|
||
|
||
varya 65YTL verip vidyo,resim,ses kaydı fln almadan gelirseniz almam siteye her kişiden en az bi foto bide vidyo,bide ses kaydı...Herkesin telefonu var maşallah...zahmet edip çekin...iyi eğlenceler ![]() |
||
|
||
varya 65YTL verip vidyo,resim,ses kaydı fln almadan gelirseniz almam siteye ehuehuehu alma ya evet bolbol fotoğraf getirin
her kişiden en az bi foto bide vidyo,bide ses kaydı...Herkesin telefonu var maşallah...zahmet edip çekin...iyi eğlenceler ![]() |
||
|
||
süper fotolar çektim yani umarım öyledir karanlıkta pek bakamadım digitale bir de o heycanla fln... ![]() Ama en kısa zamanda koycam...
|
||
|
||
konser herangi bir kanalda gösterilicek mi? ayrıca görüntü ve fotoğraf çeken şanslı arkadaşlar lütfen ama lütfen bu görüntüleri bizimle paylaşın.off çok şanslısınız çoook.
|
||
|
||
konserde gerçektende az seyircimi vardı
|
||
|
||
konserde gerçektende az seyircimi vardı ![]() seyirci sayısı... geçen seneki son harbiye konserine göre daha az seyirci vardı ama coşku gene aynıydı... her şey muhteşemdi...
|
||
|
||
ya konserr harikatdıı ama fotoğraf makinamın fillerini aldıklarıı içincekemedmmm cep telefonumunda kamerası pek ıyı dııll cektmm ama guzell cıkmadı artık guzell ceken arkadaslarr yollarlarrr
|
||