Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
18 temmuz Harbiye Açık Hava Tiyatrosu

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: 18 temmuz Harbiye Açık Hava Tiyatrosu

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7

_nilüfer_ 19.07.2006 10:57:01
çok güseldi..hepsi muhteşemdi..hepiniziin görmesini isterdim..ve herkes de kulise girme imkanı buldu..bende dahil olmak üzere..çok eğlendiimm..

mvö_maniaaa 19.07.2006 11:54:50
çok güseldi..hepsi muhteşemdi..hepiniziin görmesini isterdim..ve herkes de kulise girme imkanı buldu..bende dahil olmak üzere..çok eğlendiimm..
sonunda ısteıne ulaştınn canımm ne gusell bende gıtmek ısterdım ama olmadı napalım  Embarrassed

arki 19.07.2006 12:13:39
yaa offf bn nieee kulise girmedmkiiiiiiiiiiiiii    ya ck uzuldmm simdiiii Sad  Angry

mordan 19.07.2006 13:53:30
ya kulise girenler de konsere gidenler de çok şanslı ben gidemedim ama inşallah bi gün giderim Cry  Cry  Cry

the-suffering 19.07.2006 14:24:45
of nılu evt gıtmedım ama superdı Grin her sarkıyı dınledım sayende canım Cheesy kulıse gırceiini bilıodum zateen hehe Wink bıdaakı sefere beraber gıderıs ınsalah canım

the-suffering 19.07.2006 14:25:46
nilücüm girdi darısı basımıza Cheesy

_nilüfer_ 19.07.2006 14:36:39
arkiyaa offf bn nieee kulise girmedmkiiiiiiiiiiiiii    ya ck uzuldmm simdiiii   
üzülmeene gerek yok cnm..inş.mwö fanları olarak bi dahaki konserlerinde basarız kulisi..

arki 19.07.2006 18:49:46
haklısnn nilüfer arkadasmm inşallahh bi dahakinee Wink

cursed_muse 19.07.2006 19:23:14
arkadaşlar hangilerimiz kulise girdi hangilerimiz avucunu yaladı konuşmasının dışında hangi şarkılar çalındı, sizce performansları nasıldı (ki bu kitleyi görünce aralarından performansları kötüydü diyen birinin çıkmasının imkansız olduğunu anladım) , seyirciler nasıldı gibi yorumlar bekliyoruz sizden...sitenin kalitesi açısından lütfen!

pebble 20.07.2006 07:21:57
Nedir arkadaşlar bu kulis sevdası hayır ne oluyoo görünce? ne konuşuyor olabilirsiniz ki ayakustu beş dk hadi konustunuz..?? sizden duyduklarına o kadar fazla kişiden duyuyorlar ki..O onda orada bi birey olarak görünebilirsiniz ama unutmayın yalnız DeğilsiniZzZ sizlerden çook var..biraz gerçekçi olalım ve dinleyici kitlesini bölmeyelim. "Esas dinleyici" ve "kulis sevdalıları" diye  

arki 20.07.2006 11:04:29
insanları bu şekilde yargılayamazsnzz kulis sevdalılarmıs ne demek cnm bu sonucta herkes bu grubu sevio ve dinlioo insanların sevinclerini birbirleriyle paylasmasına laf edemessnz sonucta herkes istediği şeyi yazmakta ozgurr ister konseri anlatır ister kulisi bunun sizi ilgilendirdiğini hic sanmıyorm ayrıca bunlar sitenin seviyesini dusurmez yanlızca sizin gibilirn sacma yorumları ve cıkısları dusururr....

pebble 20.07.2006 11:39:01
insanları bu şekilde yargılayamazsnzz kulis sevdalılarmıs ne demek cnm bu sonucta herkes bu grubu sevio ve dinlioo insanların sevinclerini birbirleriyle paylasmasına laf edemessnz sonucta herkes istediği şeyi yazmakta ozgurr ister konseri anlatır ister kulisi bunun sizi ilgilendirdiğini hic sanmıyorm ayrıca bunlar sitenin seviyesini dusurmez yanlızca sizin gibilirn sacma yorumları ve cıkısları dusururr....

yargı falan yok eğer ben yargı yapıyorsam sen de aynı muameleyi yapıyorsun şu anda bana "sizin gibilirn sacma yorumları ve cıkısları dusururr...." diye. dediğin gibi "herkes istediği şeyi yazmakta ozgurr "  Cheesy

pebble 20.07.2006 11:52:20
bnde geliommm konsere ck mutluymmm hemde öndn izliyebilcmmm  Grin

bizde "cambazımbenim ve entel ile beraber" en öndeydik belki yanyana izledik konseri  Grin

mor_furkan 20.07.2006 11:55:13
Arkdaşlar Bu muhabbeti kesin yoksa hepinizi kulis yapıcam!!!Hem ben size ne dedim ???Ben gitmeme rağmen bikaç foto buldum ya siz gidenler Huh...Hadi kulise girdiniz bari orda nie foto çekmiosunuz Huh nerde o güzel şarkılardaki vidyolar Huh nerde ses kayıtları ???Ya kulis maceralarınızı soraya saklıyalım...Konserı konuşalım...Konser magazinini deil..hade...

arki 20.07.2006 11:57:11
bn sizlern yazdıklarınızı  gorunce biraz sinirlendm biraz sacma seyler yazmısım galiba ama ne biliym ole kulıs sevdalıları diyince üzüldmm yanii Sad

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468