|
||
| çok güseldi..hepsi muhteşemdi..hepiniziin görmesini isterdim..ve herkes de kulise girme imkanı buldu..bende dahil olmak üzere..çok eğlendiimm.. | ||
|
||
çok güseldi..hepsi muhteşemdi..hepiniziin görmesini isterdim..ve herkes de kulise girme imkanı buldu..bende dahil olmak üzere..çok eğlendiimm.. sonunda ısteıne ulaştınn canımm ne gusell bende gıtmek ısterdım ama olmadı napalım
|
||
|
||
yaa offf bn nieee kulise girmedmkiiiiiiiiiiiiii ya ck uzuldmm simdiiii
|
||
|
||
ya kulise girenler de konsere gidenler de çok şanslı ben gidemedim ama inşallah bi gün giderim
|
||
|
||
of nılu evt gıtmedım ama superdı her sarkıyı dınledım sayende canım kulıse gırceiini bilıodum zateen hehe bıdaakı sefere beraber gıderıs ınsalah canım
|
||
|
||
nilücüm girdi darısı basımıza
|
||
|
||
| arkiyaa offf bn nieee kulise girmedmkiiiiiiiiiiiiii ya ck uzuldmm simdiiii üzülmeene gerek yok cnm..inş.mwö fanları olarak bi dahaki konserlerinde basarız kulisi.. |
||
|
||
haklısnn nilüfer arkadasmm inşallahh bi dahakinee ![]() |
||
|
||
| arkadaşlar hangilerimiz kulise girdi hangilerimiz avucunu yaladı konuşmasının dışında hangi şarkılar çalındı, sizce performansları nasıldı (ki bu kitleyi görünce aralarından performansları kötüydü diyen birinin çıkmasının imkansız olduğunu anladım) , seyirciler nasıldı gibi yorumlar bekliyoruz sizden...sitenin kalitesi açısından lütfen! | ||
|
||
| Nedir arkadaşlar bu kulis sevdası hayır ne oluyoo görünce? ne konuşuyor olabilirsiniz ki ayakustu beş dk hadi konustunuz..?? sizden duyduklarına o kadar fazla kişiden duyuyorlar ki..O onda orada bi birey olarak görünebilirsiniz ama unutmayın yalnız DeğilsiniZzZ sizlerden çook var..biraz gerçekçi olalım ve dinleyici kitlesini bölmeyelim. "Esas dinleyici" ve "kulis sevdalıları" diye | ||
|
||
| insanları bu şekilde yargılayamazsnzz kulis sevdalılarmıs ne demek cnm bu sonucta herkes bu grubu sevio ve dinlioo insanların sevinclerini birbirleriyle paylasmasına laf edemessnz sonucta herkes istediği şeyi yazmakta ozgurr ister konseri anlatır ister kulisi bunun sizi ilgilendirdiğini hic sanmıyorm ayrıca bunlar sitenin seviyesini dusurmez yanlızca sizin gibilirn sacma yorumları ve cıkısları dusururr.... | ||
|
||
insanları bu şekilde yargılayamazsnzz kulis sevdalılarmıs ne demek cnm bu sonucta herkes bu grubu sevio ve dinlioo insanların sevinclerini birbirleriyle paylasmasına laf edemessnz sonucta herkes istediği şeyi yazmakta ozgurr ister konseri anlatır ister kulisi bunun sizi ilgilendirdiğini hic sanmıyorm ayrıca bunlar sitenin seviyesini dusurmez yanlızca sizin gibilirn sacma yorumları ve cıkısları dusururr.... yargı falan yok eğer ben yargı yapıyorsam sen de aynı muameleyi yapıyorsun şu anda bana "sizin gibilirn sacma yorumları ve cıkısları dusururr...." diye. dediğin gibi "herkes istediği şeyi yazmakta ozgurr "
|
||
|
||
bnde geliommm konsere ck mutluymmm hemde öndn izliyebilcmmm ![]() bizde "cambazımbenim ve entel ile beraber" en öndeydik belki yanyana izledik konseri
|
||
|
||
Arkdaşlar Bu muhabbeti kesin yoksa hepinizi kulis yapıcam!!!Hem ben size ne dedim ???Ben gitmeme rağmen bikaç foto buldum ya siz gidenler ...Hadi kulise girdiniz bari orda nie foto çekmiosunuz nerde o güzel şarkılardaki vidyolar nerde ses kayıtları ???Ya kulis maceralarınızı soraya saklıyalım...Konserı konuşalım...Konser magazinini deil..hade...
|
||
|
||
bn sizlern yazdıklarınızı gorunce biraz sinirlendm biraz sacma seyler yazmısım galiba ama ne biliym ole kulıs sevdalıları diyince üzüldmm yanii
|
||