|
||
| öncedende dediğm gibi bnm foto makinamın fillerini aldılarr cekemedm maleseff cebimnde kamerası ıyı diill üzgünmm | ||
|
||
| ya sana eyv.ta ya dierleri...Gelip burda pişkin pişkin kulis annatıolar...olayın magazin kısmı bizi ilgilendirmıo...onu demek istedim...Lütfen HARBİYE AÇIK HAVA KONSERİ hakkında konuşalım | ||
|
||
| 18 Temmuz Salı gecesi mor ve ötesi iki yüz bin seyircili Anadolu turnesinin ardından ilk büyük solo İstanbul konserinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Büyük Düşler'in tüm şarkılarını ilk defa bir konserde çalan grup, seyircilerine de özel bazı sürprizler sundu. Gece, heyecanla beklenen mor ve ötesi DVD’sinde yer alacak olan, Büyük Düşler’in stüdyo sürecinden derlenmiş ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış görüntülerden oluşan bir bölüm gösterilmesiyle başladı. Konserin ilerleyen dakikalarında, Onno Tunç'un bestelediği, Sezen Aksu’nun yorumuyla bilinen 1945 şarkısını gecenin özel konuğu Mercan Dede’nin katılımıyla seslendirildi. Gruba "Küçük Sevgilim"de Şebnem Ferah vokalleriyle eşlik etti. Sonlara doğru ise anons edilmemiş bir sürpriz isim, Bauhaus grubunun solisti Peter Murphy sahnede yerini aldı ve "Uyan" şarkısının İngilizce versiyonunun ardından Joy Division grubunun "Transmission" şarkısında mor ve ötesi'ne eşlik etti. Sahnedeki perdelerde de mor ve ötesi şarkıları için tasarlanmış görseller, yaratıcıları olan VJ’ler tarafından canlı olarak montajlanarak gösterilirken, sahne dışındaki perdelere de konserin canlı çekimleri yansıtıldı. Büyük Düşler’in albüm kapağında yer alan eserlerin bazılarının sahne dekoru olarak sergilenmesiyle zenginleştirilen konserde grup dinleyicilerine iki buçuk saat süren bir konser verdi. konser böleymiş.. |
||
|
||
bnde geliommm konsere ck mutluymmm hemde öndn izliyebilcmmm ![]() bizde "cambazımbenim ve entel ile beraber" en öndeydik belki yanyana izledik konseri ![]()
|
||
|
||
18 Temmuz Salı gecesi mor ve ötesi iki yüz bin seyircili Anadolu turnesinin ardından ilk büyük solo İstanbul konserinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Büyük Düşler'in tüm şarkılarını ilk defa bir konserde çalan grup, seyircilerine de özel bazı sürprizler sundu. Gece, heyecanla beklenen mor ve ötesi DVD’sinde yer alacak olan, Büyük Düşler’in stüdyo sürecinden derlenmiş ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış görüntülerden oluşan bir bölüm gösterilmesiyle başladı. Konserin ilerleyen dakikalarında, Onno Tunç'un bestelediği, Sezen Aksu’nun yorumuyla bilinen 1945 şarkısını gecenin özel konuğu Mercan Dede’nin katılımıyla seslendirildi. Gruba "Küçük Sevgilim"de Şebnem Ferah vokalleriyle eşlik etti. Sonlara doğru ise anons edilmemiş bir sürpriz isim, Bauhaus grubunun solisti Peter Murphy sahnede yerini aldı ve "Uyan" şarkısının İngilizce versiyonunun ardından Joy Division grubunun "Transmission" şarkısında mor ve ötesi'ne eşlik etti. Sahnedeki perdelerde de mor ve ötesi şarkıları için tasarlanmış görseller, yaratıcıları olan VJ’ler tarafından canlı olarak montajlanarak gösterilirken, sahne dışındaki perdelere de konserin canlı çekimleri yansıtıldı. Büyük Düşler’in albüm kapağında yer alan eserlerin bazılarının sahne dekoru olarak sergilenmesiyle zenginleştirilen konserde grup dinleyicilerine iki buçuk saat süren bir konser verdi. o kadar, kulis maceralarınızı bitirmenizi ve konseri anlatmanızı bekledim ve sonuçta konsere gidenlerden değil de gidemeyen bir arkadaştan konserin nasıl olduğunu öğrenebildim sonunda. teşekkür ederim furkana. tabi diğer arkadaşları da tebrik ederim konsre gittikleri halde 2 gündür performansın nasıl birşey olduğunu anlatamadıkları için...
konser böleymiş.. |
||
|
||
18 Temmuz Salı gecesi mor ve ötesi iki yüz bin seyircili Anadolu turnesinin ardından ilk büyük solo İstanbul konserinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Büyük Düşler'in tüm şarkılarını ilk defa bir konserde çalan grup, seyircilerine de özel bazı sürprizler sundu. Gece, heyecanla beklenen mor ve ötesi DVD’sinde yer alacak olan, Büyük Düşler’in stüdyo sürecinden derlenmiş ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış görüntülerden oluşan bir bölüm gösterilmesiyle başladı. Konserin ilerleyen dakikalarında, Onno Tunç'un bestelediği, Sezen Aksu’nun yorumuyla bilinen 1945 şarkısını gecenin özel konuğu Mercan Dede’nin katılımıyla seslendirildi. Gruba "Küçük Sevgilim"de Şebnem Ferah vokalleriyle eşlik etti. Sonlara doğru ise anons edilmemiş bir sürpriz isim, Bauhaus grubunun solisti Peter Murphy sahnede yerini aldı ve "Uyan" şarkısının İngilizce versiyonunun ardından Joy Division grubunun "Transmission" şarkısında mor ve ötesi'ne eşlik etti. Sahnedeki perdelerde de mor ve ötesi şarkıları için tasarlanmış görseller, yaratıcıları olan VJ’ler tarafından canlı olarak montajlanarak gösterilirken, sahne dışındaki perdelere de konserin canlı çekimleri yansıtıldı. Büyük Düşler’in albüm kapağında yer alan eserlerin bazılarının sahne dekoru olarak sergilenmesiyle zenginleştirilen konserde grup dinleyicilerine iki buçuk saat süren bir konser verdi. o kadar, kulis maceralarınızı bitirmenizi ve konseri anlatmanızı bekledim ve sonuçta konsere gidenlerden değil de gidemeyen bir arkadaştan konserin nasıl olduğunu öğrenebildim sonunda. teşekkür ederim furkana. tabi diğer arkadaşları da tebrik ederim konsre gittikleri halde 2 gündür performansın nasıl birşey olduğunu anlatamadıkları için...konser böleymiş.. :oyapmaya çalıştıkları şeyin dışına çıkmadıkça ayrıca
|
||
|
||
| konsere gitmemiş biri olarak öğrendim ki: re kördüğüm sevda çiçeği parti yardım et ayıp oLmaz mı? darbe 1945 (mercan dede) büyük düşLer serseri daha mutLu oLamam ne küçük sevgiLim (şebnem ferah) az çok sakLama şirket çocukLar ve hayvanLar sonu beLLi uyan (ingiLizce versiyon-peter murphy) transmission (peter murphy) kış geLiyor aşk içinde cambaz durma öyLe bir derdim var (dünya yaLan söyLüyor-hidden track) şarkıları çalınmış.. gidenler hayatımın en güzel konseriydi diyor..performanslarını beğenmişler..o kadar zor olmasa gerek bu tip bilgileri vermek... |
||
|
||
arkadaşlar konsere gidenlere bişi sormak istiyorum ya sanırım konserde kuyruk olmuş 1 saat geç başlamış sora bunun için mvöyü yuhalamışlar sora dvd gösterilmeye başlamış saygısızlar bunu da yuhalamışlar mvö çıkınca da zaten kimse kalmamış 100 kişi falan kalmış bunları bi yerde okudum doğru mu bunlar yaw
|
||
|
||
arkadaşlar konsere gidenlere bişi sormak istiyorum ya sanırım konserde kuyruk olmuş 1 saat geç başlamış sora bunun için mvöyü yuhalamışlar sora dvd gösterilmeye başlamış saygısızlar bunu da yuhalamışlar mvö çıkınca da zaten kimse kalmamış 100 kişi falan kalmış bunları bi yerde okudum doğru mu bunlar yaw yok yuhlama falan olmadı evet biraz geç başladığı doğru ama bu büyük düşler studyo kayıtları çekimleri gösterdikleri için oldu. eee o görüntülerde konserin bi parçasıydı zaten bunun için yuhlama falan yapacaklarsa hiç dinlemesinler bu grubu yuhlama diyince konserde ki bir sahne geliyor aklıma " 1945 parçası başlamadan önce lübnan filistin bayrağı sahneye geldi mercan dedeyle birlikte harun biraz parçadan bahsederken arkadan kahrolsun israil diye bağırmalar duydumm sonrasında alkış kıyametle 1945 parçasına giriş yaptılar "
|
||
|
||
hmm tamam cvp için tşkkr ederim böle olamdığına sevindim
|
||
|
||
şarkı listesi çok güzelmiş.okumak değil de dinlemek isterdim o akşam.gidenler çok şanslı demek....
|
||
|
||
| pebble yok yuhlama falan olmadı evet biraz geç başladığı doğru ama bu büyük düşler studyo kayıtları çekimleri gösterdikleri için oldu. eee o görüntülerde konserin bi parçasıydı zaten bunun için yuhlama falan yapacaklarsa hiç dinlemesinler bu grubu yuhlama diyince konserde ki bir sahne geliyor aklıma " 1945 parçası başlamadan önce lübnan filistin bayrağı sahneye geldi mercan dedeyle birlikte harun biraz parçadan bahsederken arkadan kahrolsun israil diye bağırmalar duydumm sonrasında alkış kıyametle 1945 parçasına giriş yaptılar " Benim duyduum kadarıyla dvdnin sonlarına doru yuhladıllar.. |
||
|
||
[/color] saygısızlar Benim duyduum kadarıyla dwdnin sonlarına doru yuhladıllar.. >:(madem sevmion gelme kardeşim konserine resmi sitede vardı dvd nin gösterileceği
|
||
|
||
of yaa iyi ki duymamışım zaten 15 dk falan sürdü toplamında nedir yani bu sabısızlık anlamıyorum ki cinsler işte her yerde belli ediyorlar kendilerini
|
||
|
||
bn de gitmek isteRdm ama o sıRada tatiLdeedimm .. üFfü yha ]/i}
|
||