Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
18 temmuz Harbiye Açık Hava Tiyatrosu

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: 18 temmuz Harbiye Açık Hava Tiyatrosu

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7

asli 24.07.2006 13:04:00
arkadaslar harika bi konserdi bayildimmm en yakin zamnda bidaaa konsere gtmek istiommm  superdilerrr ama uyani harunun solemesini tercih ederdimm ama gnede guseldi kerem harikaydii o gtarii calisii superdiii yaaa heleee kabadayi kerem de harikaydiiii burak ta superdii ama harunnn bi baskaydi osarak gtari almaya gidisi...cokk tatliydi  yaa 1945ide gsel soledilerr seboylaa olan duett ise muhtesemdii simdi bn saysam bunlarinn hepsinii okurken basinizz agrirr o yuzde kisa kesiiioomm ynii bu koser superdiiiii

cambazimbenim 24.07.2006 22:28:48
ya ben yuhlama gibi bir şey duymadım...  Huh Shocked

sadece sonuna doğru şebnem ferah görülünce bu beyazperde de bir alkış kıyamet koptu... hatta biz de katıldık buna...
 Wink

entel 25.07.2006 13:34:29

sadece sonuna doğru şebnem ferah görülünce bu beyazperde de bir alkış kıyamet koptu... hatta biz de katıldık buna...
 Wink
bizim cıgılıklarımızı söleme bile senem valla cok güzel cıglık atıyodu koruma bize bakıyo ben bi yandan gülüyorum cok komikti ya Grin

pebble 25.07.2006 14:21:39

Wink
bizim cıgılıklarımızı söleme bile senem valla cok güzel çığlık atıyodu koruma bize bakıyo ben bi yandan gülüyorum cok komikti ya Grin

zavallı adam dibimde kulakları patladı zaten anfiler orda benim çığlıkk bii yandan, masum masum bakıyoduu..bi ara öyle bi baktı ki nolur artık o sesi çıkartma der gibi Cheesy

Greengirl_gg 25.07.2006 15:51:20
ya arkadaslar sanırım kimsenin haberi yoktu burada yazılmamış çünkü ben ist olmadığım için konsere gidemedim ama birkaç gün sonra konser d plus ta  yayınlandı 2 bölüm olarak ve ben izledim izleyen olur die tahmin ettim ama   Sad haberiniz yoktu herhalde... ama izleyince gidemediğime daha bi üzüldümm yaww sebo ile düet fln süperdi off off Cry Cry

pebble 25.07.2006 17:28:13
ya arkadaslar sanırım kimsenin haberi yoktu burada yazılmamış çünkü ben ist olmadığım için konsere gidemedim ama birkaç gün sonra konser d plus ta  yayınlandı 2 bölüm olarak ve ben izledim izleyen olur die tahmin ettim ama   Sad haberiniz yoktu herhalde... ama izleyince gidemediğime daha bi üzüldümm yaww sebo ile düet fln süperdi off off Cry Cry

ayy keske haberimiz olsaydi bii daha seyredilirdi yaa Undecided

entel 25.07.2006 17:41:38

bosver resil  olduk zaten 3 ümüz vardık ya tek ayakta bizi cekmişler yaa Lips Sealed rezillik Grin neyse

pebble 25.07.2006 18:39:26

bosver resil  olduk zaten 3 ümüz vardık ya tek ayakta bizi cekmişler yaa Lips Sealed rezillik Grin neyse

gerçekten arkadaşlar bi de bu durum var entresan yanii en öndeydik dönüp arkadaya bii bakıyosun herkes oturuyor sanki opera izlemeye gelmişler Huh ilk defa böyle bir mvo seyircisi gördüm..harunun hoşuna gitmiş sanırım sonlara doğru "bu albümle gelen en güzel geçen konser bu konserdi" dedi.. Cheesy

27.07.2006 16:47:31
konser tek kelimeyle bazı olayları saymazsak SÜPERDİ... entelim anladı kesin o olayları ya neyse...harikaydı harun da süperdi (her zamanki gibi...=)

gelgit 18.08.2006 09:53:01
dün d plus konserin yarısını oynattı.gerçekten muhteşemdi.diğer yarısınıda bu akşam oynatacak.ama saatini bilmiyorum.

HKKBaz 18.08.2006 13:29:14
d plusta konserler akşam 8.00'da başlıyor 3 konser gösteriyolar genellikle işte bunlardan bi tanesi de MVÖ 2. bölüm olacak kaçırmayın!!!!!!!!!!!

pebble 24.08.2006 07:22:24
Pazartesi akşamı Kardeş Türküler, Ruhi Su Dostlar Korosu ve Sayat Nova Korosu eşliğinde Mahlemize Aşık Geldi deyip birarada yaşamaya en fazla ihtiyaç duyulan bugünlerde barış ve kardeşlik temalı bir konser dinledikten ertesi akşam yine Harbiye’de Mor ve Ötesi konseri vardı. Son albümlerini çıkardıktan sonra İstanbul’da yaptıkları ilk açık hava solo konseri olması açısından önemli bir konser.

İlklerin gerçekleşeceği belirtilen konserin ilk süprizi, konser öncesinde, bir süredir hazırlanmakta olan ve heyecanla beklenen Büyük Düşler’in stüdyo sürecinden derlenmiş ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış görüntülerden oluşan bir bölüm gösterilmesiyle yaşandı. Grubun geceye özel iki konuğu vardı. Şebnem Ferah ve Mercan Dede.

Harbiye dolduktan sonra rötarlı bir şekilde sahneye çıkan Mor ve Ötesi arkaya kurulan iki dev perdeden adeta bir müzik eylemi gerçekleştirdi. Grubun web sitesinde “konser esnasında sahnedeki perdelerde mor ve ötesi şarkıları için tasarlanmış görseller, yaratıcıları olan VJ’ler tarafından canlı olarak montajlanacak” denilirken nedir diye merak etmiştik. Darbe şarkısında 12 Eylül görüntüleri, Devrim şarkısında Marks, Lenin, Engels, Ernesto, Fidel vs. görüntüleri, Cambaz ve Yardım Et şarkılarında savaşın kirli yüzü ve savaş karşıtı görüntüler perdelerden gösterilirken konser adeta bir eylem havasını andırıyordu.

Derken Mercan Dede sahneye davet edildi. Elinde Filistin bayrağı ile sahneye çıkan Mercan Dede ile Harun Tekin “Filistin, Lübnan ve Suriye’li kardeşlerimize selam gönderiyoruz, artık savaş ve ölüm istemiyoruz” diyerek konserde, Onno Tunç adına yaratılan bir anma albümü için kaydettiği ve henüz yayımlanmamış olan, Sezen Aksu’nun yorumuyla bilinen 1945 şarkısını ilk defa canlı olarak seslendirdi. Albüm’de Küçük Sevgilim isimli parçaya eşlik eden Şebnem Ferah’ta konser esnasında aynı şarkıya eşlik etti.

Grup sahneden ayrıldıktan sonra dinleyiciler hep bir ağızdan Bir Derdim Var şarkısını söylemeye başladı. Daha sonra sahneye geri dönen Mor ve Ötesi dinleyicilere müzik aletleriyle eşlik ederek konseri bitirdi.

(Cihat Demirtaş / Bağımsız SESONLINE) Kaynak: http://www.turkulerinsesi.com

ocellus 17.01.2007 18:17:49
Arkadaşlar merhaba, ben forum.a yeni üye oldum ve mvö.nün 18 temmuz harbiye açıkhavadaki konser görüntülerini arıyorum, nasıl bulabilirim bir fikri olan var mı acaba?

13.06.2007 19:37:05
süper fotolar çektim yani umarım öyledir karanlıkta pek bakamadım digitale bir de o heycanla fln... Wink
Ama en kısa zamanda koycam... Wink
anlaşılan heyecanın hala geçmemiş? Grin digital paslanmıştır şimdiye, bir baksan o fotolara? bir de yakın zaman anlayışın da süper, hala bekliyoruz fotoları biz -heyecanla?? Smiley

entel 14.06.2007 07:41:47
bende fotograflar çok karışık suan olan 2 tanesini koyuyorum zaten o gün ikimiz cekim yapmıştık.

konser öncesi provaları

buda konser sırası..

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468