|
||
süper fotolar çektim yani umarım öyledir karanlıkta pek bakamadım digitale bir de o heycanla fln... anlaşılan heyecanın hala geçmemiş? ![]() Ama en kısa zamanda koycam... ![]() digital paslanmıştır şimdiye, bir baksan o fotolara? bir de yakın zaman anlayışın da süper, hala bekliyoruz fotoları biz -heyecanla?? ![]() valla ben bu mesajı çoktan unutmuşum iyi yakalamışsın insan araştırmak isteyince nelerde çıkıyor di mi?fotoğrafları bilgisayarıma yüklemiştim fakat bilgisayarımın o zamanlar bir arıza durumu söz konusuydu... o yüzden içindeki çoğu fotoğraf tarihe karıştı... o yüzden üzgünüm ama saklayabildiğim arşivime bir bakayım eğer varsa paylaşırım...
|
||
|
||
![]() konser sırası-1 ![]() konser provaları-2 ![]() konser sırasıı-3 ![]() konser sırası--4 ![]() konser provaları-5 ![]() konser provaları-6 arşivime baktım ve bulduklarım daha bulursam atarım
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() valla şanslıymışsın pelin_gece bu kadar beklemene değdi... ![]() bulduklarım bu fotolar... bilgisayar bunları silmeye kıyamamış demek ki... bende olsam bende kıyamam...
|
||