Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
18 temmuz Harbiye Açık Hava Tiyatrosu

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: 18 temmuz Harbiye Açık Hava Tiyatrosu

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]

cambazimbenim 14.06.2007 07:42:02
süper fotolar çektim yani umarım öyledir karanlıkta pek bakamadım digitale bir de o heycanla fln... Wink
Ama en kısa zamanda koycam... Wink
anlaşılan heyecanın hala geçmemiş? Grin digital paslanmıştır şimdiye, bir baksan o fotolara? bir de yakın zaman anlayışın da süper, hala bekliyoruz fotoları biz -heyecanla?? Smiley
Grin valla ben bu mesajı çoktan unutmuşum iyi yakalamışsın insan araştırmak isteyince nelerde çıkıyor di mi?

fotoğrafları bilgisayarıma yüklemiştim fakat bilgisayarımın o zamanlar bir arıza durumu söz konusuydu... o yüzden içindeki çoğu fotoğraf tarihe karıştı... o yüzden üzgünüm ama saklayabildiğim arşivime bir bakayım eğer varsa paylaşırım... Wink

entel 14.06.2007 08:32:00

konser sırası-1

konser provaları-2

konser sırasıı-3

konser sırası--4

konser provaları-5

konser provaları-6

arşivime baktım ve bulduklarım daha bulursam atarım Wink

cambazimbenim 14.06.2007 08:36:16

valla şanslıymışsın pelin_gece bu kadar beklemene değdi... Wink
bulduklarım bu fotolar... bilgisayar bunları silmeye kıyamamış demek ki... bende olsam bende kıyamam... Wink

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468