|
||
| ben ...hiçbişey göründüğü gibi değil diye başlardım.. ama başında mutlaka daha önemli bi lafım olurdu |
||
|
||
''Aslında bir konu var'' diye başlardım sanırım
|
||
|
||
insanlara bir şans daha vermek yerine geçmişe dönüp hataları düzeltmek gibi şans olsa böylece kalp kırıkları geçer.herşey daha çekilir olur ve devamıda şöyle olurdu heralde geçmişe dönme gibi bi şansımız olmadığına göre"insanlara üçüncü bir şans verme ikide kal" derdim ilk cümle değilde paragraf oldu ama idare edin artıkın aslında söylencek o kadar çok varki
|
||
|
||
| Ben bir yazı yazarken kalemimden çıkanları yazarım düşünmem ne yazacağımı o an içimden ne geçiyorsa onu yazarım şu ana kadar yazdığım bütün yazılar böyle olmuştur ve en azından 4-5 gün geçmeden okumam o yazıyı dolayısıyla da baş ve son cümlesini şu anda yazamam.... | ||
|
||
| her son yeni bir başlangıçtır, her başlangıç ta yeni bir son.. ben böyle başlardım.. | ||
|
||
| bu biraz şey gibi aslında.. hani bebeksindir annenle baban "ilk cümlen" için peşinde dört dönerler..
|
||
|
||
| "bir derdim var.." karla karışık yağar hüzün.." "dünya yalan söylüyor.."
|
||
|
||
| neden bu karanlık?? neden bu acı?? neden bu korku?? neden bu nefret?? neden hep BEN... | ||
|
||
| Dalgaların ayışığıyla dansını izlerken sahilde yalnız olmak bana zor geliyordu... roman başı olabilir............. |
||
|
||
dünya yalan söylüyor ama söylesede söylemesede mutlu olmak görevimizdiye başlardım heralde
|
||
|
||
| bıktım artık susmaktan ve şimdi yazıyorum içimdekileri. | ||
|
||
| Solukların yavaşladıgı gecede,sokakların soğukluğunu sokak lambalarının alevi sarmıştı. | ||
|
||
| bir sonun başlangıcında çözemediklerim başlangıç cümlelerimdi | ||
|
||
| Elimde boş bir tabanca dua etki patlasın.. | ||
|
||
| hımm.. benimki şöyle olabilirdi mesala.. belki de zamanı geri alabilseydim, her şey daha güzel ve daha iyi olmazdı.. |
||