|
||
![]() süper (: dudağımı deLik onun ? pirsing için.. (: Beyaz da öyLe gibi geLmişti bana.. fanı olmama rağmen öyle bir şey görmedim kendilerinde,,''kesinlikle yoktur'' diyebilecek kadar eminim olmadığına... beğenmenize sevindim arkadaşlar...resmi fan sitesinden alıntıdır fotograflar.. peki.. ![]() 30 Temmuz 2008 - Bursa Konseri gidicektim ama bazı nedenLerden doLayı gidemiyorum ![]() |
||
|
||
| kesinlikle mükemmel bencee onun gibisi yokk farklıı bi tarzz yanii | ||
|
||
kesinlikle muhteşem kişilik ve ses
|
||
|
||
| ya abi ya emre aydına laf yok adam süper ya | ||
|
||
ben izledim çok güzeldi
|
||
|
||
| eskiden hiç sevmezdim ama bu sıralar sarkıları hoşuma gidiyor hoş bir sesi var şarkılarıda gayet başarılı | ||
|
||
birde sen bırak beni varya süper söylüyor hele konserde
|
||
|
||
| konser performansı gittikçe daha iyi oluyor | ||
|
||
| Artık sürekli dinledigim rock müzisyeni. Özellikle Gripin'le düeti''Sensiz İstanbul'a Düşmanım'' çok güzel ve kaliteli bir şarkı. Dinledikçe ufkum açılıyor. | ||
|
||
| Emre Aydın ; mükemmel ya mutevazi süper herşeyiyle mükemmel şarkıları da çok güzel | ||
|
||
yha buraya burnumuzun dibine kuşadasına geldi babam nedeniyle gidemedm
|
||
|
||
tekirdağ'a da geldi ama ben de gidemedim
|
||
|
||
birde sen bırak beni varya süper söylüyor hele konserde unut gittigin bir yerde =)
![]() |
||
|
||
birde sen bırak beni varya süper söylüyor hele konserde unut gittigin bir yerde =)![]() Bildigin ama bilmek istemedigin bir yerde... |
||
|
||
| 6.caddeden sen ve ben şarkısına bayılıyorum yaa.albümdeki şarkılarını söylemiyorum bile. | ||