|
||
türkiye'nin en iyi sesi.. Evet katılıyorum..
|
||
|
||
türkiye'nin en iyi sesi.. Evet katılıyorum..![]()
|
||
|
||
| çok süper yaa özellikle dayan yalnızlığım bu beni hayatımda en çok ağlatan ve duygulandıran şarkı bayılıyorum bütün şarkılarına hepsi güzel | ||
|
||
![]() sevgili rockone katkılarıyla..teşekkürler.. |
||
|
||
| çok kaliteli çok efendi çok ağır çok sakin çoooo.....kkkk mükemmel bir sese sahip mükemmel bir insan.Türk müzik piyasası için çook büyük bir kazanç | ||
|
||
| emre aydının sesi gerçekten güzel şarkılar da güzel ileride devamı olur inş. MVÖ yerni tutamaz bence | ||
|
||
tabiki tutamaz mvö cok ayrı zaten ![]()
|
||
|
||
| Önceden hiç beğenmezdim..Şimdi başarısını takdir ediyorum..Sonuçta buralar kadar gelmeden önce 6. Cadde grupunda epey yol katetmiş gibi görünüyor (: | ||
|
||
6. cadde deki sesi çok kötü hiç kullanamamış.. ama halen dinleniliyor..
|
||
|
||
| 6.Cadde amatör olmasina ragmen cok cok iyi bence tabi bugünkü sesi arasinda fark var ama ben 6.Cadde'deki yorumunu da begenmistim bknz: (sen ve ben) (rüyamdaki aptal kadin) |
||
|
||
bknz: (sen ve ben) (rüyamdaki aptal kadin)[/i] ve çığlık çığlığa (L) hastayım o şarkıya..
|
||
|
||
| ses harika ,parçaları özenle seçilmiş ,gençliğe hitap ediyor ,karizmada var daha ne olsun... | ||
|
||
herşeyimiz o bizim..(emreaydin.org) ![]() çok seviyoruz emre abimizi..
|
||
|
||
![]() sevgili rockone katkılarıyla..teşekkürler.. çok yakışıklı emre,sesiyle birlikte ortaya harika işler çıkarıyor.. |
||
|
||
ben o labirent içinde kaybolmak isteyen nacizane bir emreaydın fanıyım
|
||