|
||
bugün ulusal kanalda bir yerin festivalini veriyordu..sahnede ferhat göçer elinde klasik bir gitar afilli yalnızlık'ı söylüyordu..dedim rica edyorum sus..sarı sıcak programında da yapmışlardı fakat yanında emre aydın vardı..tek başına hiç olmamış..ferhat bey evimi ocağımı diye başlasın şarkıya mümkünse..hayır korkuyorum yarın mor ve ötesi şarkılarına da el atabilir
|
||
|
||
yarın konseri var mı yok mu merak ettiğim kişi
|
||
|
||
yarın konseri var mı yok mu merak ettiğim kişi yarini bilmem ama bugün izmirde konseri var ![]()
|
||
|
||
EMRE AYDIN bu kez anladım klibi çook güzel ![]() severim ya şarkılarını bu sene daha çok dinlekeye başladım
|
||
|
||
| arkadaşlar emre aydın a lütfen oy http://ema.mtv.com.tr/vote/#_ yapmanız gereken linki tıklayıp turkish act e girip emre aydına oy vermek |
||
|
||
| http://ema.mtv.com.tr/vote adresinden Turkish Act bölümüne girin ve emreaydın'ı seçtikten sonra oy ver sekmesine tıklayın !!! emreaydın'a bu ödülü kazanmasında yardımcı olabilmek için bunu yapabildiğiniz kadar yapın ve arkadaşlarınızdan da destek isteyin ! emreaydın.org yardımlarınız beklemekte
|
||
|
||
| evet arkadaşlar mvö-ea fanı olarak sizden de yardım istiyorum(z)...lütfen siz de destek olun Emreaydın'a. Şindiden oylarınız için teşekkürler. Sınırsız oy veriliyor..istediğiniz kadar kullanabilirsiniz ! | ||
|
||
| hollandaya'da gelmisti;D belki birgün özlersin favorimdir.... | ||
|
||
Emre Aydın önde gidiyor![]() 14 yılından bu yana düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri töreni, bu yıl da izleyici oyları ile sahiplerini bulacak. Geçtiğimiz yıl Ceza'nın kazandığı 'En İyi Türk Sanatçı' ödülünün sahibi, bu yıl da Türk halkının oylarıyla belirlenecek. Hande Yener, Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, Emre Aydın ve Hadise arasından en çok oy alan isim MTV'de Türkiye'yi temsil edecek. İnternet sitelerinde yapılan anketlerde şimdilik Emre Aydın, diğer isimler arasından sıyrıldı. DÜNYÜCA ÜNLÜ İSİMLER KATILDI Oylar sonucu 'En İyi Türk Sanatçı' ödülünün sahibi olan grup ya da sanatçı, diğer ülke birincileri ile birlikte 'Avrupa'nın En İyi Sanatçısı' ödülünün sahibi olabilmek için yarışacak. Geçtiğimiz yıllarda Madonna, Britney Spears ve Amy WineHouse gibi dünyaca ünlü sanatçıların katıldığı MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni, 6 Kasım'da, Liverpool'da gerçekleştirilecek. |
||
|
||
| emre abi çok iyi bir insandır!çok mütevazi!!!!! | ||
|
||
![]() Emre Aydın rakiplerini solladı MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Türk Sanatçı' seçilecek ismi belirlemek için yapılan anket devam ediyor. Ödülün geçtiğimiz yılki sahibi rapçi Ceza. 14 yılından bu yana düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri töreni, bu yıl da izleyici oyları ile sahiplerini bulacak. Geçtiğimiz yıl Ceza'nın kazandığı 'En İyi Türk Sanatçı' ödülünün sahibi, bu yıl da Türk halkının oylarıyla belirlenecek. Hande Yener, Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, Emre Aydın ve Hadise arasından en çok oy alan isim MTV'de Türkiye'yi temsil edecek. İnternet sitelerinde yapılan anketlerde şimdilik Emre Aydın, diğer isimler arasından sıyrıldı. ÖDÜL TÖRENİ 6 KASIM'DA LİVERPOOL'DA Oylar sonucu 'En İyi Türk Sanatçı' ödülünün sahibi olan grup ya da sanatçı, diğer ülke birincileri ile birlikte 'Avrupa'nın En İyi Sanatçısı' ödülünün sahibi olabilmek için yarışacak. Geçtiğimiz yıllarda Madonna, Britney Spears ve Amy WineHouse gibi dünyaca ünlü sanatçıların katıldığı MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni, 6 Kasım'da, Liverpool'da gerçekleştirilecek. |
||
|
||
| Emre Aydın hakikaten çok iyi bir şarkıcı çok güzel sesi var çoğu şarkısını seviyorum nadiren dinlesemde.. | ||
|
||
| Arkadaşlar emreaydın dinleyen seven her insanın bence yapması gereken tek görev mtv ödüllerinde destek olmak... saniyelerinizi alıcak bir şey ve ödül töreni geldiğinde ülkemizi emreaydın gibi bir insan temsil edicek... sizden özenle rica ediyoruz (: şimdiden teşekkürler |
||
|
||
Evet ya resimleri ben de pek beğenmedim ![]() Ama şarkılarını falan severim genelde ![]() Yeni şarkılarını da merakla bekliyoruz
|
||