|
||
sorduğun soruyu bir şaka olarak algılıyorum. birşey soranda kabahat! şaka yapmıyorum adam akıllı bir soru sordum "aa nasıl bilmezsin" gibi tavıra girmenin bir manası yok. |
||
|
||
| Tövbe yarabbi dalga geçmekle ne alakası var sizce Emre Aydın grup mu? Vokal kim olacak allah aşkına delirtmeyin adamı ya vokal ne demek söyleyen demek adamın şarkısında adamın albumunde vokal kim olur ya | ||
|
||
Tövbe yarabbi dalga geçmekle ne alakası var sizce Emre Aydın grup mu? Vokal kim olacak allah aşkına delirtmeyin adamı ya vokal ne demek söyleyen demek adamın şarkısında adamın albumunde vokal kim olur ya arka vokal diyelim o zaman nuwanda bey ben o şekilde sormak istemiştim çünkü |
||
|
||
| Geri vokalleri diyorsun sanırım bak bakıyım vokal diyince geri vokali anlamak mümkünmü yazının seyrinde sonra isyan ediyorsunuz. Geri vokalleride Emre yaptı. | ||
|
||
Geri vokalleri diyorsun sanırım bak bakıyım vokal diyince geri vokali anlamak mümkünmü yazının seyrinde sonra isyan ediyorsunuz. Geri vokalleride Emre yaptı. bayan sesi geliyor ben onu soruyorum emre aydının sesinin dışında |
||
|
||
| Bayan sesinide emre yapıyor. Emre 'nin sesi o. Çok süper bir sesi var ve geniş | ||
|
||
Bayan sesinide emre yapıyor. Emre 'nin sesi o. Çok süper bir sesi var ve geniş gerçekten dediğin gibiyse tebrik etmek lazım "emre aydını"..konservatuarı bitirmiş mi acaba eğitimi ne yönde? sesini bu kadar iyi kullanabiliyorsa iyi bir eğitim almıştır mutlaka ..?? |
||
|
||
| Hayır eğitim almadı. | ||
|
||
| zuhahah emre aydına gerçekten bende bayılıorm da bu komik bi muhabbet oldu arada deliye vuruyoruz biz böyle işte dimi pebble.... | ||
|
||
zuhahah emre aydına gerçekten bende bayılıorm da bu komik bi muhabbet oldu arada deliye vuruyoruz biz böyle işte dimi pebble.... kesinlikle canım abartmamak lazım ama şimdi bak.. ben emre aydının konusunun içine vokali kim diye sormuşum yani emre aydının vokali kim bu kadar basit.. emre aydının ön vokal olduğunu anlamak çok zor değil emre aydının albümü zaten bu grup mu ki vokali kim diye sorayım yani geri vokali sorduk arkadaş yanlış anladı neyse kapatalım bu bahsi canım biz cevabımızı zor da olsa aldık.
|
||
|
||
| arkadaşım o zaman açık açık "kim geri vokal yapmış?" diye soracaksın, "emre aydın vokali kim" dersen sanki emre aydın bir grupmuş gibi algılanır.olayı bu kadar uzatmanın bir manası yok. iyi dinleyince anlaşılıyor emre aydın'ın sesinin olduğu. yerli vokaller arasında bir numara benim için emre aydın, üstüne tanımam. gerçekten şarkıda klipte dört dörtlük. |
||
|
||
yeni keşfettim ve çok şey kaçırdığımı(müzikal açıdan) farkettim çok başarılı valla takibe alacağım isimler arasına girdi Emre Aydın...
|
||
|
||
| şahane bir sese tanık oldum afili yalnızlıkta.. butun gün kaç defa dinledim bilmiyorum... açıkçası nuwanda iyi reklam yaptı, iyi ki de yaptı ... | ||
|
||
| klip çok güzel şarkı da mükemel yalnız anladığım kadarıyla kız çok yalnız ve kendine aşık gibi öyle bir şey.. | ||
|
||
| ben de bugün dinledim.süper.git'e bayıldım.harika bir şarkı ya. | ||