|
||
Baydıysa dinlemezsin dinlemeye meraklı değilim ama her yerde duyuyorum ismail yk, serdar ortaç vs duyduğumuz gibi... Birde adam yalnızlık temalı albümün içine nasıl eğlenceli şarkı koyacak anlamadım çok kolay..bir dahaki albümünü yalnızlık temalı yapmayacak..anlaşıldı umarım ![]() bir sanatçının tarzını değiştirmesini beklemek ne kadar mantıklı bilemem ama verdiğiniz örneklerle komik duruma düşmüşsünüz bir de nedense ' ' yapmayı marifet saymışsınız ama bir üstünlük göremiyorum ![]() Emre Aydın'ımız bakma sen arkandayız biz..!! |
||
|
||
Baydıysa dinlemezsin dinlemeye meraklı değilim ama her yerde duyuyorum ismail yk, serdar ortaç vs duyduğumuz gibi... Birde adam yalnızlık temalı albümün içine nasıl eğlenceli şarkı koyacak anlamadım çok kolay..bir dahaki albümünü yalnızlık temalı yapmayacak..anlaşıldı umarım ![]() bir sanatçının tarzını değiştirmesini beklemek ne kadar mantıklı bilemem ama verdiğiniz örneklerle komik duruma düşmüşsünüz bir de nedense ' ' yapmayı marifet saymışsınız ama bir üstünlük göremiyorum ![]() Emre Aydın'ımız bakma sen arkandayız biz..!! arkadaşım sanatçı tarzını değiştirsin demiyorum hareketli şarkılar da yapsın diyorum..ama bu adam eskiden yapmış böyle şarkıları şimdi niye yapmasın? bu arada sen emre aydının arkasından gitmeye devam et ![]() kim daha komik acaba ![]() *Mesajlarımızdaki üslubun kırıcı olmamasına dikkat edelim! |
||
|
||
adamın temasına el atmışsın be daha ne olsun Emre aydın tayfası olarak zaten arkasındayız sen hiç merak etme ![]() tartışmaya lüzum yok dinlemeye meraklı olmadığın birinin konusunda gezinmesen çok daha sevineceğiz canım
|
||
|
||
| Arkadaşlar iyi ya da kötü yorumlar olacak.Eleştiriler olacak.6.Cadde dönemindeki Emre Aydın'a duyduğu özlemi belirtmiş arkadaşımız.Burada tartışmaya varacak boyutta birşey göremiyorum ben.Klip konusunda da gayet hak veriyorum.İki senedir aynı albümün şarkılarına klip çekmek yerine şimdiye ikinci albümü çıkarabilirdi ve insanlar bu kadar sıkılmazlardı şarkılardan.Ben de her şarkısını ezbere bilirim,severim Emre Aydın'ı ama doğruya doğru yani. | ||
|
||
| ama arkadaş bunu sizin üslubunuzla anlatmamış sorun orda.'baydı,klip çekmesiyle dalga' falan.hoş gelmedi yani.neyse kapansın bu tartışma. | ||
|
||
gereksiz tartışmalara girmeye gerek yok arkadaşlar emre abi röportajlarının birinde artık 6.caddede ki kadar eğlenceli şarkılar yapmayacağını söylemişti zaten bu albümün temasıyla alakalı birşey belli bi tema üzerine kurulu albümleri az sayıda müzisyen yapıyor zaten bir de temasını eleştirmeye gerek yok bunlar benim görüşlerim ![]() ama biz emreaydin.org olarak desteğinizi bekliyoruz sınırsız oy verilebiliyor ![]() http://ema.mtv.com.tr/vote/#_ |
||
|
||
gereksiz tartışmalara girmeye gerek yok arkadaşlar emre abi röportajlarının birinde artık 6.caddede ki kadar eğlenceli şarkılar yapmayacağını söylemişti zaten bu albümün temasıyla alakalı birşey belli bi tema üzerine kurulu albümleri az sayıda müzisyen yapıyor zaten bir de temasını eleştirmeye gerek yok bunlar benim görüşlerim ![]() ama biz emreaydin.org olarak desteğinizi bekliyoruz sınırsız oy verilebiliyor ![]() http://ema.mtv.com.tr/vote/#_ Bencede arkadaşlar.. Artık oylamada da son günler desteğinizi bekliyoruz.. http://ema.mtv.com.tr/vote/#_ |
||
|
||
Emre Aydın bir röportajında temalı albümlerden hoşlandığını söylemişti Bence iyi de yapıyor albüm sanki bir bütün sürekli ruh hali değiştirmeden ama bir yandan da içinizi sararak devam ediyor En son bir de tesadüfen Tesadüfen'i dinlerseniz büyük bir duygu yoğunluğu yaşatıyor ![]() Emre Aydın'ın albümünü sırf Afili Yalnızlık ve Git'i beğendiğim için almıştım ama şu anda bütün parçalarını büyük bir zevkle dinliyorum. Afili Yalnızlık, Git, Hareket Vakti, Ve Gülümse Şimdi... saymakla bitmez ![]() Gripin'le yaptığı düetten bahsetmiyorum bile tek kelimeyle: MUH-TE-ŞEM! Yeni albümünün teması "efkar" olacakmış Hadi Emre Abi efkarlandır bizi albümünü sabırsızlıkla bekliyorum
|
||
|
||
| http://ema.mtv.com.tr/vote/#_ | ||
|
||
| Emre Aydın harika.Söz yazma becerisi, kelimeleri kullanma becerisi ve bunları müzikle birleştirince ortaya harika şarkılar çıkmış.Bence Türkrockın en iyilerinden birisidir.Öve öve bitiremem.Kişiliğide harika.Albümün çıkmasından uzun zaman geçmesine rağmen o mükkemmel albümden hala klip çekmeside ayrı bi hoşuma gidiyor.Beni rahatsız eden tek nokta Emre Aydının Teoman denen ayyaşla sık sık karşılaştırılması. | ||
|
||
| Yüxesxes emre aydın posteri veriyor (: ayrıca röportajda var.. | ||
|
||
| Ema Müzik Ödüllerini kazandi abimiz hayirli olsun sira liverpool'da liverpoola gidecek
|
||
|
||
| kazandık..! emre abimiz Liverpool yolcusu oy veren herkese teşekkürler
|
||
|
||
emre aydın mı kazandı beklemiyordum açıkçası .. hayırlı olsun bakalım. |
||
|