|
||
klip çok güzel şarkı da mükemel yalnız anladığım kadarıyla kız çok yalnız ve kendine aşık gibi öyle bir şey.. evet klp gerçekten çok güzel. Şebnem dönmez kendi kendine aşık birini oynuyor,doğru anlamışsın
|
||
|
||
| klip mi var bir de?hangi şarkıya?hangi kanallarda daha çok çıkıyor? | ||
|
||
alttaki linkten izleniyor birde ben kral tv de görmüştüm ![]() http://www.youtube.com/watch?v=bwOmFnelbIk |
||
|
||
| Powerturk te de çıkıyo klip | ||
|
||
evet emre'nin sesi acaip bir ses resmen büyülendim
|
||
|
||
kulağımda gelen hoş bir "ölşem" kelimesi var ![]() tam olarak anlayamadığım ama hissettiğim harika bir şarkı valla tebrikler!! |
||
|
||
| www.emreaydin.org ve www.turkrock.com adreslerinden de izleyebilmekteyiz Afili Yalnızlık klibini. | ||
|
||
| Afili Yalnızlık şarkısının sözlerini de yazalım tam olsun: Ölsem , ölsem , ölsem Hemen şimdi Kaçsam , gitsem , kaçsam Tam da şimdi Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum , çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm Sövdüm , sövdüm , sövdüm ben dünyaya Acılara , sokaklara , ait olmaya ,insanlara Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum , çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya , dayanmaya Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum , çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm |
||
|
||
eyvallah kardeş
|
||
|
||
| son zamanlarda duyduğum en güzel ses diyebilirim mükemmel yani ne diyim |
||
|
||
| tek kelime haarika | ||
|
||
yaaa sesine bayıldım ben afili yalnızlık ta muthiş bi şarkı olmuş gerçi diğer sarkılarınıda cok beğeniyorum ama klipede laf yok zaten..
|
||
|
||
| vallla bayıldım sesine Emre'nin:) Keşke tanışma fırsatım olsa kendisiyle... | ||
|
||
| bi insan sesi anca bu kadar güzel&etkileyici olabilir valla | ||
|
||
6. cadde cok başarılı bi gruptu fakat emre aydın kendi başına daha da başarılı oldu sanırsam..ben çok begeniyorum sesini,müziğini....tabi mor ve ötesi nden sonra
|
||