|
||
| emre aydın ın klip şarkısını"belki bir gün özlersin"e bekliyoduk "afili yalnızlık" geldi...ama bu klipte çok anlamlı ve güzel olmuş..sese zaten diyeceğim bişey yok... | ||
|
||
emre aydın ın klip şarkısını"belki bir gün özlersin"e bekliyoduk "afili yalnızlık" geldi...ama bu klipte çok anlamlı ve güzel olmuş..sese zaten diyeceğim bişey yok... sana katılıyorum BLACK_PURPLE Umarım ben de yakın zamanda tvde klibine rastar&seyretme fırsatı yakalarım
|
||
|
||
| Haberler *Blujean, yüxexes, rolling stone, dream adlı dergilerin Ekim sayısında birer Emre Aydın roportajı okumak mümkün. *Emre Aydın'ın Afili Yalnızlık albümü öncesi site için yaptığı roportajı okumak için tıklayın *Albüm 1,5 hafta içinde müzik marketlerde. |
||
|
||
| çokSEVİNDİMalbüm işine ya ist.a gidince alırım artık | ||
|
||
| afilli yanlızlık harika bir şarkı.klibi daha yeni görebildim. klipte neredeyse hiç gözükmüyor bu biraz üzücü... | ||
|
||
afilli yanlızlık harika bir şarkı.klibi daha yeni görebildim. klipte neredeyse hiç gözükmüyor bu biraz üzücü... bence tam tersi gizemli bir şey katıyor Emre'ye:)
|
||
|
||
klip gerçekten güzel olmuş ama hala o kızın şebnem olduğuna hala inanamıyorum ne kadar değişmiş
|
||
|
||
gerçekten çok etkileyici bir şarkı ve klipte öyle
|
||
|
||
| şarkısını dinlemekten kendimi alamadım | ||
|
||
| albümü çıktı mı emre aydının? bugün almaya gittim ama daha çıkmadı dediler:..?? | ||
|
||
albümü çıktı mı emre aydının? bugün almaya gittim ama daha çıkmadı dediler:..?? Hayır henüz çıkmadı.Çok az bir zaman kaldı=) |
||
|
||
| emre aydını fecii seviyorum..şarkılar harika=) | ||
|
||
| Çok feci şekilde bir emreaydın dalgası seziyorum, fırtına öncesi sessizlik falan dinlemeden direk fırtınaya dönüşmüş buraya ulaşınca dağıtıp hiçbirşey bırakmayacak. | ||
|
||
| emre aydin'dan sadece afili yalnızlık ve belki birgün özlersini dinledim hayran kaldım!!albümünü d büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum bence çoook başarılı bir isim olma yolunda hızla ilerliyor.klibi de çok hoş olmuş ayrıca | ||
|
||
| çok beğendim bende ilk defa dinledim arkadaşlar anlatıyodu süpermiş gerçekten | ||