|
||
| sohbetlerede bayılıyorum . | ||
|
||
| bu sohbet diğerine benzemez deniz... önlemi aldım bak önce sorular bana gelecek beğenirsem söz hakkı vericem | ||
|
||
| böylesi daha iyi.öbür türlü sohbetin başını kaçıranlar sorulan soruları yine sorup duruyolardı. | ||
|
||
| sil gözünün yalnizliklarini oan fisilda duvarlara adini bin biçak var srtnda biriylede adassn her biri hayran sana......... çiksa artk su albm |
||
|
||
| uzun zamandır emreaydin.org a girmiyordum resimler fln konmuş klip çok güzele benziyo.şarkı zaten hoş | ||
|
||
böylesi daha iyi.öbür türlü sohbetin başını kaçıranlar sorulan soruları yine sorup duruyolardı. aynen oyle ya
|
||
|
||
| belki bir gün özlersin... cok güzel olmus umarım bu sefer daha fazla ilgi görür |
||
|
||
| klip haftaya bitecek, Resimleride ekledik siteye Ayrıca Emre Aydın Roko Fest'te |
||
|
||
| 6.caddeyi çok dinliyodum zamanında. dağılmasına da çok üzüldüm. bence onlar toplu daha güzel üretiyolar. ama çıkış şarkısı ''belki bir gün özlersin'' de güzel bakalım bekliyoruz albümü. |
||
|
||
| ben yeni dinledim . çok iyi .. bence harika. sitede şiirlerini falan da okudum. çok iyi yazmış adam bee... tebrikler........ |
||
|
||
| bin bıçak var sırtımda biniyle de adaşsın herbiri hayran sana..cümlesiyle insanı öyle olduğu yerde bırakan nacizane şarkının sahibi naif kişilik:) | ||
|
||
güzel bir ses emre ama birde hayırlısıyla şu albümünü bir bitirse
|
||
|
||
emre bambaşka ya seside çok güzel şarkılarıda kendine emreyi çooooooooooook seviyorum klip de bir çıksa daha iyi olacak
|
||
|
||
bencede çok güzel bi ses arkadaşımın tanımıyla en berbat şarkısını dinledim ama o da oldukça güzeldi albümü biran önce çıksada dinlesek
|
||
|
||
bende ilk kez nuwanda da dusmustum bakalım cıksın bana tavsiye edcek mi?
|
||