|
||
| Emreaydın bugun Radyo Tatlıses'te ilk canlı yayınına katıldı. http://rapidshare.de/files/36477690/Desktop.rar Tamamınu bu linkten indirin. |
||
|
||
Yok böyle biriya ![]() Emre Aydın 1 numaram oldu bu albümle!! Yüreğine sağlık.. |
||
|
||
| kusursuz bayıldım klipte çok güzel!!!bi de bu klipteki şebnem dönmezmi??? | ||
|
||
çok başarlılı... mükemmel bir sese ve harika şarkılara sahip olan bir insan onu dinlerken huzur buluyorum
|
||
|
||
kusursuz bayıldım klipte çok güzel!!!bi de bu klipteki şebnem dönmezmi??? Evet Şebnem Dönmez'in ta kendisi. |
||
|
||
| radyoda da dinledim ayyyyyyyy çok mütevazi çok ne bilim tatlı iyii |
||
|
||
| gerçekten klip çok güzel olmuş..şebnem çok farklı bi hava katmış kullanılan objeler çok ilgimi çekti..kısaca klip te harika.. |
||
|
||
| yeni klip harbi süper olmuş ama 6. cadde den sonra biraz hafif kaçmış müzik türü | ||
|
||
| geçen gün mtvdeydi gayet güzel bir sohbetti... | ||
|
||
sing your song ta grubu favorimdi. 1. olamadılar ama ben bir albüm bekliyordum. beğendim de.. ZATEN ONLAR BİRİNCİ OLDUUUUU o yarışmada (6.cad)
|
||
|
||
| Ya ne oluyor? Bilinçsizce yazmayın şuraya. Bir şey yazdıktan sonra ne yazdığınızı kontrol edin. Zor bir şey değil herhalde. | ||
|
||
| 6. Cadde geride kaldı. Emre Aydın' la 6. Cadde karşılaştırması yapılmasın artık. O bir gruptu, ama artık yok. Elbette ki Emre Aydın daha farklı olacak. İlla ki sert olması da gerekmez. Böyle bence daha derin anlamlar içeren, daha derinden yaralayan, acıtan bir albüm yapmış Emre Aydın, 6.Cadde' ye nazaran. | ||
|
||
| Günlerdir doğru dürüst uyuyamıyorum.Ellerim parçalanıyor ne zaman yazmayı denesem.Ağzım artık daha bozuk. Her tarafta pis bir koku;nefes alamıyorum. Çok bekledim seni.Her halimle,her yerimle bekledim. ya ben bu şiire bayıldım harika bir şiir valla tebrikler!! |
||
|
||
kendisini çok seviyorum ve cok başarılı buluyorum albümü gercekten süper olmus şarkılarını çok beğeniyorum başarısının devamını diliyorum
|
||
|
||
| emre aydının ses tonu muhteşem bi kere....bi röportajında şarkıları gibi kendisinin de depresif olduğundan bahsedıyodu...yanlış hatırlamıyosam kı bunuda şarkılaına çok güzel yansıtmış.(slov parçalarına) sen anlarsını yeni dinledim ve de beğendim ses tonu yumuşacık ya=) insanı dinlendirirken hüzünlendiriyo.gelip geçici bi sanatçı olmicağından eminim. | ||