|
||
gerçekten şarkıyı ilk dinlediğim zaman kim olduğunu merak etmiştim bence harika olmuş
|
||
|
||
| umayın hareket vaktinin içine ettiği kanısındayım.. 6.cadde ile çok beğenmiştim..bu albümde iyi ama hareket vaktini bunun dışında tutuyorum. |
||
|
||
| Senin görüşün o. Emre Aydın' ın mükemmel bir yorumu var. Hareket vakti' de diğer şarkılar gibi çok güzel bence. Severek dinliyorum. |
||
|
||
| zaten ben yorumumu dile getirmek için yazdım.. benim yorumum değil gibi bir durum yok ortada.. sakin ol.. sana göre olan da bu.. ne güzel beğendiysen.. |
||
|
||
Barlas bile Umay'dan daha iyi bulmuşsa artık elin oğlu ne demiş pekte umrumda değil açıkçası
|
||
|
||
| başarıyı fazlasıyla hakeden bi insan bence başarılarının devamını dilerim... | ||
|
||
| albümü gerçekten süper olmuş başarıların devamını dilerim | ||
|
||
| melankolik bir albüm..severim böyle albümleri..tamam umay şarkısının halini beğenmedim ama albümün melankolik taraflarına bayıldım... |
||
|
||
| belki bir gün özlersin şarkısını dinledim..albümü dinlemedim!!!üzgünüm.. ama bence sesi çok güzel en azından ben uzun bir süre belki bir gün özlersin şarkısını dinleyenlerin arasında olucağımı söyleyebilirim!!!;) beğendim ve daha onu çok dinleyeceğiz diyebilirim!!! |
||
|
||
zaman bulup albümü almaya gittim adam kalmadı dedi delirdim batramdan sonra gel dedi yaa ne bitip tükenen bir albümmüş adamın müziğinden anlamayanlarda mı aldı yoksa albümü? .....
|
||
|
||
| tvde gözüken ve tutan albümleri herkes alıyor artık..eskisi gibi değil..tarz aramıyor ki insanlar..haa bu moda alalım o zaman.. bulutsuzluk özlemi'nin 2000li yıllarda keşfedildiği bir muzik piyasası işte.. |
||
|
||
| güzel sesli,karizma abi,severek dinleriz kendisini | ||
|
||
sonunda çıktı albümü çokta güzel olmuş ben çok seviyorum bu adamın sesini zaten 6.caddeykende hastaydım ne diyim başka başarılar
|
||
|
||
| çok da güzel bir albümdür ellerine sağlık emeği geçen herkesin... afili yanlızlık başlı başına hastası olunacak türden | ||
|
||
evet gerçekten albüm güzel de ben bişey sorcam.. bi kaç yerde gördm 'sen anlarsın' emre aydının şarkısı diye geçiyor ama değil sanırm eğer değilse kimin bu şarkı
|
||