|
||
| Nedir Emre Aydın' ın bu şarkıdan çektiği? Emre Aydın' ın değil o şarkı ve kimin olduğu da bizi ilgilendirmiyor. Burda da bahsetmeyin o şarkıdan artık. |
||
|
||
| bütün şarkıları çok güzel ama afili yanlızlık bi başka yani:) | ||
|
||
| bu kez anladım çok hoşuma gitti emre aydının şarkılarında aşk çok ağırlıklı hayat bakış açısı vs vs konularda da çok başarılı olabilir ve sesi daha sert rock a gidebilecek türde olduğu öyle şarkılarda bekliyoruz | ||
|
||
evet gerçekten albüm güzel de ben bişey sorcam.. bi kaç yerde gördm 'sen anlarsın' emre aydının şarkısı diye geçiyor ama değil sanırm eğer değilse kimin bu şarkı onu bende anladıysam arap oluyim harbi bi sen anlarsın bi ihtiyacım var sana ismi anlamadım gitti ama o söylüyo yaaa![]() Adamın teki kayd etmiş şarkıyı, internete vermiş dinleyenler Emre Aydın yazmışlar isim olarak veya şarkıyı söyleyenin kendisi şarkı dinlensin diye kendisi öyle yazmış. Pek çıkarı olamamasına rağmen amacına ulaştı sanki Emre Aydın fanları olarak şarkıyı bilmeyen yok. Artık bu şarkıdan bir kez daha bahsedilirse mesajınız silinecektir. Emre Aydın' ın şarkılarından bahsedin, bilinmeyen birinin yaptığı, bir müzisyenin üstünden prim yapmaya çalışan zatın şarkısından değil. |
||
|
||
| çok özür dilerim haklısın.. bu arada "dayan yalnızlığım" ve "ve gülümse şimdi" çok güzel.. mutlaka dinlenmeli | ||
|
||
| "belki bir gün özlersin"de harika ilk dinlediğimde göz yaşlarımı tutamadım... | ||
|
||
bugun 5 te 5 de seyrettim çok samimi çok tatlıydı ben acayip sardım emre aydına ya
|
||
|
||
hiç sevmiyooorum
|
||
|
||
| ya bi haftadır sardırdım emre aydın bn a süpeerrr bişeyy...albüm mükemmel gerçekten git,bu kez anladım,dayan yalnızlığım,unut gittiğin bi yerde çok güsel şarkılar gerçekten... | ||
|
||
| iyidir yaa emre aydın guzel çıkış yaptı | ||
|
||
| çok başarılı bi albüm yapmış.şarkıların hepsi birbirinden güzel.son günlerde sürekli onu dinliyorum. | ||
|
||
bencede çok iii bi albüm olmuş son günlerde sürekli emre aydın dinlemeye başladım özelliklede ''git, unut gittiğin bir yerde, hareket vakti, bu kez anladım...'' şarkılarını çok sevdim başarılı olacağına eminim...
|
||
|
||
arkadaşlar emreaydın bence de gayet başarılı ama çok fazla konuşuluyo.kraltv de serdar ortaçın,demet akalının olduğu bi listede onlarla yarışıyor.ve dikkat ediyorum da rock ın r sinden anlamayan arabesk fantazi ve ya pop dinleyen insanlar afili yalnızlığı ezbere biliyor.yani bu kadar şöhretli olması bana pek hayırlı gelmiyor.daha derinden ilerlemeliydi bence. zaten bugün bir gazetedeki müzik eleştirmeni de aynı benim gibi düşünüyordu.fazla afili bir çıkış yaptı bence???sizce?
|
||
|
||
bence de geçen günlerde kral tv ye çıktı da dumur oldum resmen. tabii istediği programa çıkar da bana garip geldi biraz.
|
||
|
||
| Ya arkadaşlar nedir bu kral tv, popülerite düşmanlığı anlamıyorum? Bir Emre Aydın dendiğinde "aa evet afili yalnızlık şarkısı çok güzel" diye karşılık alınması mı daha güzel yoksa "o da kim?" denilmesi mi? Ha siz diyorsanız ki Emre Aydın popüler olmasın, sayılı insan tanısın, bize özel olsun eyvallah da sadece sayılı kişi bilecek olsa bir bar da çalardı olur biterdi. Arabesk dinleyen biliyor, pop dinleyen biliyor.. ne güzel işte ben gurur duyuyorum her kesimden insana ulaşıp, beğenildiği, dinlendiği, başarıya ulaştığı için. Emre Aydın gibi kaliteli sanatçılara her bünyenin ihtiyacı vardır =) |
||