|
||
kral tv de artık herkes görülüyor günün her saati mor ve ötesi döndürdü bukanal ilk defa... şebnem ferah şarkıları çaldı kral tamam belki 24 saattin 6 saatini rocka ayırıyor olsun ... emre aydın yepyeni bir yüz herkesin uydusu kablolu yayını olmayabilir... buraya çıkınca bir şey olmayacak ya
|
||
|
||
| konuyu büyüttünüz diyorsunuz ama ben sizden başka büyüten göremiyorum.ayrıca yorum yapılmayacak mı yani? | ||
|
||
| VALLA ARKADAŞLAR HERKESİN KENDİ GÖRÜŞÜ TABİ AMA BEN EMRE AYDIN GİBİ KALİTEDEBİ SANATÇININ İSMAİL YK VB.TÜR ŞARKICILARLA AYNI LİSTEDE OLMASINI YAKIŞTIRAMIYORUM VE ANLAM VEREMİYORUM KİM NE DERSE DESİN...... | ||
|
||
| katılıyorum sana rock kız | ||
|
||
| Konser : İzmir Ooze Bar 10 Kasım Cuma günü emreaydın İzmir Ooze Bar'da. |
||
|
||
| afili yanlızlıkta kesinlikle uçmuş. baya güzel. ayrıcada gazetede onunla yapılan bir röpörtajı okudum .anladığım kadarıyla emre aydın depresif ,utangaç,ve gayette kibar sanatçı kaprisi olmayan birisi... | ||
|
||
| DUYURULAR Tv Programı: 3 Kasım Cuma Kral Tv Konuşarock Canlı Performans 23.30-01.30 İmza günü: 10 Kasım Cuma İzmir İmza Günü Bornova D&R saat 17.00 Konser: 10 Kasım Cuma, İzmir Konseri, Ooze Bar, Saat: 01.00, Giriş: 15 Ytl İmza günü: 11 Kasım Cumartesi Ankara İmza Günü Kızılay D&R saat 15.00 Konser: 16 Kasım Perşembe İzmir Konseri Fuar Atlas Pavyonu Konser: 24 Kasım Cuma, İstanbul,Studio Live, saat 00.30 |
||
|
||
| çoook güzel şarkıları varr.bu ara sıksık dinliyorum... KİM DOKUNDUYSA SANA ONA GİT... |
||
|
||
| umarım sonu balon şöhretler gibi olmaz. | ||
|
||
| Bluejean dergisinin ekim sayısında da Emre Aydın' a ayrılmış 4 sayfa bulunmakta. Harika bir yazı olmuş kesinlikle. | ||
|
||
| evet fotoğraflarda çok güzel kesinlikle | ||
|
||
| harika bir albüm yaa bayıldım albüme ve ayakta alkışlıyorum. "ve gülümse şimdi" ve "bu kez anladım" şarkıları harika. |
||
|
||
| ya kendine özgü tarzı var şarkı sözleri süperrrrrr şiirleride..... |
||
|
||
| Emre bence süper bir albüm yapmış dinlediğimde beni tatmin eden bir müzisyen 6.caddede iyi bir gruptu zaten.Emre Aydın bu isim şu sıralar bütün defterlerimde ve not kağıtlarımdada yerini almış bulunuyor . | ||
|
||
DUYURULAR İmza günü: 11 Kasım Cumartesi Ankara İmza Günü Kızılay D&R saat 15.00 kızılaydaki hangi d&r olduğunu bilen varmı eğer yakınsa kesin ordayım... |
||