|
||
| bunalım bi hali var bu adamın..seviyorum ben..bu albüm süper değil ne yazıkki! ama bi sonraki albümler umarım daha güzel olur. | ||
|
||
| bence süper yapmış albümü.. 10 şarkıdan 9'u güzel, özellikle belki birgün özlersin,dayan yalnızlığım bi de bu kez anladım müthiş şarkılar.. | ||
|
||
| Konser: 15 Kasım Çarşamba, Sakarya Konseri | ||
|
||
| Dün Sakaryadaydı... Bugün İzmirde... Sakarya Üniversitesinde sadece öğrencilerin girebildiği konserde 1800 biletli seyirci vardı. Son gün duyurabildiğimiz ve bir çok kişininde son gün haber alabildiği bu konsere Sakarya seyircisinin gösterdiği ilgi muhteşemdi. Bugün Rockizm kapsamında mor ve ötesi ile aynı sahneyi paylaşacak. İzmirli fanlara duyurulur... |
||
|
||
| emre aydının albümüne gerçekten çok beğendim çok başarılı bir albüm oldu umarım devamı gelir | ||
|
||
| peh!!! bunlar reklam kokan hareketler...:::... | ||
|
||
Dün Sakaryadaydı... ne olamaz...izmirde olmayı nekadar isterdim...
Bugün İzmirde... Sakarya Üniversitesinde sadece öğrencilerin girebildiği konserde 1800 biletli seyirci vardı. Son gün duyurabildiğimiz ve bir çok kişininde son gün haber alabildiği bu konsere Sakarya seyircisinin gösterdiği ilgi muhteşemdi. Bugün Rockizm kapsamında mor ve ötesi ile aynı sahneyi paylaşacak. İzmirli fanlara duyurulur... |
||
|
||
| bu kadar kalitesiz bi ortamda karsilastirilinca gayet iyi bence..belki bir gun ozlersin,git..en iileri bence..album cikardiginda tereddut etmem almak icin.. | ||
|
||
| 22 Kasım Çarşamba günü Yuxexes programına Emre Aydın konuk. Kanal: Dream Tv Saat: 22.00 Tekrarı: 26 Kasım Pazar günü (saat: 22.00) |
||
|
||
| albümü çok güzel sözler harika,başarılar... | ||
|
||
| dün ilk defa gördüm tv de makinaya katılmıştı saat 4 e kadar bekledim çok şirin buldum kendinide | ||
|
||
| albümü çok güzel sözler harika,başarılar... katılıyorum
|
||
|
||
| özellikle dayan yalnızlığım cok guzelll..bulunduğumuz ortama göre kaliteli sarkılar yapıyor... | ||
|
||
![]() Emre Aydın @ Ankara 8 Aralık Cuma 20:30 Bilet Fiyatları : 22,50 YTL 18 YAŞ SINIRI VARDIR. EMRE AYDIN Emre Aydın ilk solo albümü olan Afili YAlnızlık'tan sonra ilk Ankara konserini gerçekleştiriyor. 2002 yılında SingYourSong beste yarışmasında 6.Cadde isimli grubuyla Türkiye birincisi oldu. 2003 yılında solistliğini ve şarkı yazarlığını üstlendiği grubu 6.Cadde`yle ilk ve tek albümlerini yayınladı. Aynı yıl gruptan ayrıldı. 2006 yılından itibaren şair olarak da bilinmeye başlandı. Aynı dönem internet üzerinden yayınladığı Belki bir gün özlersin isimli şarkısıyla özellikle genç kesim tarafından tanındı ve desteklendi. Solo kariyerinin ilk çalışması olan Afili Yalnızlık albümü Ekim 2006'da Sony Music BMG/GRGDN tarafından yayınlandı. Bilet Satın Almak İçin Tıklayınız http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GG111# |
||
|
||
| akşam trt'deydi.. |
||