|
||
belki bir gün özlersin çok güzel bi şarkı yaa!! albümü baya merak ediyorum çıkınca hemen alcam
|
||
|
||
Katılıyorum çok harika bi şarkı albümü çıksa da bi an önce dinlesem..29unda edirne de rokofest e çıkacak gitme ihtimalim var
|
||
|
||
belki bir gün özlersin çok güsel bi şarkı yaa!! albümü baya merak ediorum çıkınca hemen alcam bende ![]()
|
||
|
||
| EMRE AYDININ SÜPER SESİ VARYA | ||
|
||
| emre aydın eylül ayında albumu çıkıyormuş bence yıkar ortalıgı diye düşüünüyorum | ||
|
||
emre aydın eylül ayında albumu çıkıyormuş bence yıkar ortalıgı diye düşüünüyorum inş. öle olur
|
||
|
||
| gerçekten şu albüm çıksın artık ya.. rokofestde harikaydı tek kelimeyle..sadece "belki bir gün özlersin" değil,gerçekten daha bi çok böyle mükemmel şarkısı var ..sezen aksunun "gülümse"şarkısına bir cover yapmış oda çok iyiydi..
|
||
|
||
gerçekten şu albüm çıksın artık ya.. gerçekten mi begendinizmi bana öneririmisiniz?? peki duyoyorum hep bi sarkısını dinledim sadece
rokofestde harikaydı tek kelimeyle.."sadece belki bir gün özlersin" değil,gerçekten daha bi çok böyle mükemmel şarkısı var ..sezen aksunun "gülümse"şarkısına bir cover yapmış oda çok iyiydi.. |
||
|
||
| ya yeni klibi ne zmn gorucez acaba kanallarda...dream tv snucularindan muje ile ckmiş cok mrak ettim doorusu.. | ||
|
||
| emre aydin klip çekiyor belki bir gün özlersine albümüne az kaldı bomba gibi geliyor | ||
|
||
adını hep duyardım ama ilk kez bugün dinledim. fena değil. pardon yaa... fena değil demişim ama vazgeçtim. süpermiş 1 buçuk saattir aynı şarkıyı dinleyip duruyorum çok güzelmiş özellikle sözler... ne diyim ki
|
||
|
||
yasemin(death angel)ın ısrarları üzerine dinlediğim şarkı olan belki bir gün özlersin şarkısını çok beğendim gerçekten güzelmiş.(ama yaseminin etkisinde kalmış olabilirim dinle dinle die kafamı yedi zaten millete gönderip duruyo )
|
||
|
||
yasemin(death angel)ın ısrarları üzerine dinlediğim şarkı olan belki bir gün özlersin şarkısını çok beğendim gerçekten güzelmiş.(ama yaseminin etkisinde kalmış olabilirim dinle dinle die kafamı yedi zaten millete gönderip duruyo yaaaa güzel gerçekten etki falan bıraktığımdan değil ) ama tabi olayı biraz abatmış olabilirim yine de emre aydın bana şükretsin sayemde kaç kişi dinledi çok iyi reklamını yaptım
|
||
|
||
| belki bigün özlersin başka adamlrla bşka şehirlerde yürürken | ||
|
||
| bence mükemmel bir şarkı teşekküler | ||