|
||
| hangi mekanlarda konser verdiği galiba bilmiyorsun ki yazmadın? peki nasıl öğrenebilirim?? | ||
|
||
| ankara saklıkent. eskişehir hayal kah. bolu kapalı spor salonu bursa BKM İstanbul marmara üni. muğla, muğla üni. bunlar belli olanlarmış... hepsi daha sonra açıklaanacakmış... |
||
|
||
niye SAMSUN a gelmiyor yaaa offffffff offfffff... ((((((
|
||
|
||
| bildiğim kadarıyla daha dolanacak yani ihtimal var gelir belki... | ||
|
||
| onumuzdeki pazar istanbulda ternd show da saat 14.30de imza gunu varmıs arkadaslar ilgilenenlere sesleneyim su an bende emre aydını dinliyorum ben en cok belki bir gun ozlersin ve kim dokunduysa yı sevdim parcaları harika |
||
|
||
| evet gerçekten çok güzel parçalar buakşam da beyaz show da unutmayın!!! | ||
|
||
| yarın emre aydın'ın taksimde imza günü var arkadaşlar!!.. bu arada bilmiyorum dikkatinizi çekti mi ama dün beyaz showun reklamını izlerken emre aydın hakkında "ünlü popçu" diye bahsettiler.. | ||
|
||
yarın emre aydın'ın taksimde imza günü var arkadaşlar!!.. bu arada bilmiyorum dikkatinizi çekti mi ama dün beyaz showun reklamını izlerken emre aydın hakkında "ünlü popçu" diye bahsettiler.. haklısın,kesinlikle öyle bahsettiler ve ben de şaşkınlık içerisindeyim..!
|
||
|
||
ankara saklıkent. denizli belediye sanat merkezi eskişehir hayal kah. bolu kapalı spor salonu bursa BKM İstanbul marmara üni. muğla, muğla üni. bunlar belli olanlarmış... hepsi daha sonra açıklaanacakmış...
|
||
|
||
| hayret denizli ye de gelecekmiş.genelde pek gelen olmaz ama.sevindim yani.uzun zamandır buralarda konser olmuyordu iyi oldu bu. | ||
|
||
| 15 aralıkta balıkesırde emre aydın ılgılılere duyurulur sabırsızlıkla beklıyorumm o gunu.... | ||
|
||
Ne var bu Saklıkent'te anlamıyorum?! 18 yaşından küçükler giremiyor ve bende tabii ki...Allah'ım ya.! Emre Aydın'ın konserine gidememek Umarım çilekeş gibi geç farkına varmaz 18 yaşından küçüklerin....
|
||
|
||
| evet ya nasıL ya olmaZ böYle 18 yaş sınırı BÜYÜMEK İSTİYORUM Türkçemize biraz daha özen.Lütfen!
|
||
|
||
| kütahya konseri iptal oldu | ||
|
||
| bir adanaya ya da mersine gelmiyor..neden yaaa??? | ||