|
||
yarın emre aydın'ın taksimde imza günü var arkadaşlar!!.. bu arada bilmiyorum dikkatinizi çekti mi ama dün beyaz showun reklamını izlerken emre aydın hakkında "ünlü popçu" diye bahsettiler.. haklısın,kesinlikle öyle bahsettiler ve ben de şaşkınlık içerisindeyim..!bir şeyler söyledi. |
||
|
||
| emre aydın ın albümü müthiş yaa. tüm şarkılar birbirinden güzel, kaliteli..... ayrıca imza gününe gitme şansım da oldu ve gördüm ki kendisi de çok mütevazı ve nazik..... umarım hep böyle olağanüstü şarkılarla buluşturur bizleri | ||
|
||
| BeyazShow'un reklamlarında popçu dediler ama eğer Beyaz Show' u izlediyseniz Beyaz programında o konuya değindi ve Emre Aydın'ın yaptığı müziğin pop değil rock olduğunu belirtti. | ||
|
||
merhaba arkadaşlar ben gül siteye yeni uye oldum . emre aydını tüm şarkılarını dinledim gerçekten çok güzel ve özellikle ''kim dokunduysa sana'' şarkısı çok güzel mutlaka herkes dinlesin
|
||
|
||
dün istanbul da 6. cadde albümü buldum inanamadım çok sevindim .... buarada hey girl dergisinin kapağında gördüm kendilerini dergiyi bilmem röportajıda umarım biryerlerden okurum
|
||
|
||
bencede kesinlikle süper şarkıları var .. ben ilk 6.cadde olarak duymuştum emre aydını solisti olması gerekiyor yalnış bilmiyorsam başarısını dogru çizgide devam ettirmesini dilerim yeni albümlerini de şimdiden bekliyorum ![]()
|
||
|
||
| ya ben mor ve ötesiyle pek çok ortak yönünü buldum onun..belki de o yüzden Emre Aydın ve şarkıları böyle özel geliyor bana! ayrıca emra abi de harun abi gibi 's' leri biraz değişik söylüyor! |
||
|
||
BeyazShow'un reklamlarında popçu dediler ama eğer Beyaz Show' u izlediyseniz Beyaz programında o konuya değindi ve Emre Aydın'ın yaptığı müziğin pop değil rock olduğunu belirtti. aynı açıklamayı yaptığımı sanıyordum ama alıntı yapınca yazmayı unutmuşum delimiyim ne
|
||
|
||
Çok tutuldu şarkıları beğenildi (beğenilmeyecek gibi değiller) ve bence bütün bu ilgiyi hakediyor o başarılı bir sanatçı ve iyi bir söz yazarı aynı zamanda şair ne mutlu bize böyle saygılı başarılı bir sanatçı daha kazandığımız için. Onu kaybetmeyelim albümlerini alarak(orjinalini tabi ki) ona destek olalım ...
|
||
|
||
| biz o yazıyı beyaz show yayınlanmadan yazmıştık ama o yüzden söylemek gereği duyduk... | ||
|
||
| çok ilginç bir müzisyen.başarısının devamı dileğiyle.. | ||
|
||
| 6 Aralık Çarşamba Eskişehir, Hayal Kahvesi, Saat: 21.00 8 Aralık Cuma Ankara, Saklıkent, Saat: 20.30 9 Aralık Cumartesi Bolu, 17 Temmuz spor salonu, Saat: 19.30 İmza Günü: 10 Aralık Pazar İstanbul, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı - Rumeli Salonu, Saat: 14.30 11 Aralık Pazartesi İzmit, Sabancı Kültür Merkezi, Saat: 20.00 12 Aralık Salı Bursa, Barış Manço Kültür Merkezi, Saat: 19.30 14 Aralık Perşembe İstanbul, Maltepe Yayla Sanat Evi 15 Aralık Cuma Balıkesir, Balıkesir Lisesi tiyatro salonu, Saat: 19.00 16 Aralık Cumartesi Aydın, Aydın spor salonu, Saat: 19.00 17 Aralık Pazar Manisa, Kültür Sitesi, Lale salonu, Saat: 19.00 19 Aralık Salı Denizli, Belediye Sineması, Saat: 20.30 20 Aralık Çarşamba Isparta, Kongre Salonu, Saat: 20.30 21 Aralık Perşembe Antalya |
||
|
||
en sevdiğimiz, albümünü en çok beklediğimiz; adeta dokuz doğurduğumuz, herbir şeyimiz, en çok da şeker abimiz.. ![]() çıktı çıkıcak derken albüm için, bu günleri de gördük ya artık ölsem de gam yemem yani.. o derece..
|
||
|
||
| sahne performansı komedi olmuş sakarya üniversitesinde yuhaalamışlar tuhaf stüdyo kayıtlarını çok beğeniyoruz klipte çok güzeldi müthiş patladı çok popüler oldu popüler oldu diyorum ama bu iyi olduğunu değiştimez bi kıyas olmamalı asla ya bir de 2 kere izledim canlı performansını yani gördüklerim kayıtlardan alakasız ya ne kadar yetersiz bir ses düzeneği azcık insan ilgilenir beyaz da yani sesi çıkmıyordu başka bir yerde izledim yine aynı sözleri seçemez şarkıları ezbere bilmeyen birisi emre nin arkasındayız ama belki şansı yoktu çıktığı yerlerde ses düzeneği yetersizdi |
||
|
||
| evet ya beyaz show da popçu emre aydın ve eylem dediler hadi o eylem popcu ama emre aydın için böyle bir hata yapmamaları gerekirdi bence | ||