|
||
| ne kadar garip? o şarkıyı biz yine emre aydın dan duyduk konsepte uygun,emre nin de içinde kalmış tekrar söylemiş 6. caddeyi nasıl ayırırsın bu durumda bence çok da güzel yapmıştır Sesi Aşırı Derece Görkem Karabudak a Benzeyen,Ezberlenmiş Akorları İle Birşeyler Yapmaya Çalısan Namı-Diyar Müzisyen.Böyle Çok Adam Barlar da Eridi Gitti.Ama 6.Cadde Faktör ü İle Kurtardı Paçayı.Daha Güzel Şeyler Yapmasını Ümit Ediyorum.Sesi Fena Değil Çünkü...Bir de Dilinde Sorun Mu Var Yoksa Bilermi Yapıyor O Tarz Vokalleri uranus "böyle çok adamlar barlarda eridi gitti" ... nedir bu? emre 6. cadde den bu yana kendi başına gayet iyi şu anda da görkem e sesini benzeteni ilk defa duydum... boşver bir şeyleri anlamakta destek olmakta sorunumuz var....
|
||
|
||
şimdi konserinden geldim bir saat sürdü güzeldi ama yine de biss yapmadı kimse istemedi çünkü gülünce kanaatimce çok tatlı olsa da kendisi "kalan sağlar senin olsun" adlı güzide eseri okumadı çok küstüm kendisine ve hatta konserde sıkılan duman bende kafa yaptı bunları onun etkisiyle yazmaktayım
|
||
|
||
ne kadar garip? o şarkıyı biz yine emre aydın dan duyduk konsepte uygun,emre nin de içinde kalmış tekrar söylemiş 6. caddeyi nasıl ayırırsın bu durumda bence çok da güzel yapmıştır Sesi Aşırı Derece Görkem Karabudak a Benzeyen,Ezberlenmiş Akorları İle Birşeyler Yapmaya Çalısan Namı-Diyar Müzisyen.Böyle Çok Adam Barlar da Eridi Gitti.Ama 6.Cadde Faktör ü İle Kurtardı Paçayı.Daha Güzel Şeyler Yapmasını Ümit Ediyorum.Sesi Fena Değil Çünkü...Bir de Dilinde Sorun Mu Var Yoksa Bilermi Yapıyor O Tarz Vokalleri uranus "böyle çok adamlar barlarda eridi gitti" ... nedir bu? emre 6. cadde den bu yana kendi başına gayet iyi şu anda da görkem e sesini benzeteni ilk defa duydum... boşver bir şeyleri anlamakta destek olmakta sorunumuz var....İstanbul daysan Gel Seni Bir Gün Taksim deki Birkaç Rock Bar a Götüreyim.Emre Aydın Gibi 10 Tane Bulursun.Hatta Böyle Hayret Edersin.Bu Kadar Kaliteli Müzik Yapan Adamın Burda İşi Ne Dersin.Bu Kadar Güzel Ses Olamaz Dersin.Dersinde Dersin...Ama Emre Aydın ın En Önemli Faktör ü 6 cadde ile sing your song yarışmasını kazanmaktı.Onun Dışında Bir Özelliği Yok Gördüğüm Kadarıyla.O Sayede de Piyasanın Ekmeğini Yiyor. |
||
|
||
| yeterince piyasadan haberim var öncelikle emre aydın sys la bir şans yakalamış sesini duyurmuş ki ne mutlu heryerde var sesi şahane olan iyi müzik yapan bir çok insan ama emre karalanacak bir pozisyonda değil o yarışmayı kazandılarsa bir bildikleri vardı jürinin bu kadar bilinçli bir kitle varsa yine bir bilinen vardır konu uzamasın emre aydın dan devam edelim son mesajımdır saygılar sevgiler | ||
|
||
| kendisini 6.caddeden beri tanıdıım sesi gayette güzel albümüde bi o kadar başarılı fevkulade kişilik..umarım çok iyi yerlerde görürüz kendisini | ||
|
||
| bence kesinlikle yolunu şaşırmış. p.tesi günü Maraş'ta konseri var. |
||
|
||
benim için 1. mvö 2.emre aydın o kadar ki severim
|
||
|
||
| adamın şarkıları ve sesi harika ama bir zamanlar mvö'ye olan emre aydına da oldu bütün popçular dinlemeye başladı adamı.. | ||
|
||
| kral tv de bülentin programına katılmakla kendisine olan saygımı darmadağın etmiştir... | ||
|
||
kral tv de bülentin programına katılmakla kendisine olan saygımı darmadağın etmiştir... seninle aynı fikir de değilim. Çünkü kendini bilmez ve dengesiz vj lerden daha iyi sunucu ve vj. Hatta oyuncu. görüntüsü seni yanıltmasın. Hariki biri.
|
||
|
||
| emre aydın ın sesi çook güzel bence ama ısparta ya konsere geldiklernde çook kısa durdu sahnede ve o kadar ahım şahım bi konser değildi | ||
|
||
| ANLARSIN SEN şarkısı bir harikaaaaaaaaa..............hatta benim en sevdiğim şarkısı saatlarca ağladım o şarkıyı dinlerken....!!!! | ||
|
||
ANLARSIN SEN şarkısı bir harikaaaaaaaaa..............hatta benim en sevdiğim şarkısı saatlarca ağladım o şarkıyı dinlerken....!!!! Ya hadi şarkının Emre Aydın' a ait olmadığını bilmemeni geçtim de şarkının adı da doğru değil ki.. Sen Anlarsın demek istedin herhalde. Emre Aydın' ın SEN ANLARSIN adında bir şarkısı YOK |
||
|
||
| onu bunu bilmem de dayan yalnızlığım'ın sonunda bi hidden track var dün gece seni gördüm rüyamda diye başlıyor (belki de aynı şarkıdır) onda da ben çok ağlıyorum | ||
|
||
güzel sese sahip bir arkadaşımız
|
||