|
||
| git gideceksen bekleme... rock müziğini herkese dinletmeyi başaran bir adam.. |
||
|
||
| valla albümünü yeni aldım ve beğendim. afili yalnızlık, git, hareket vakti, bebeğim..... hepsi çok güzel.***yüzündeki yabancı her geçen saniye bana daha yabancı*** |
||
|
||
| bu haftaki aktüelde olduğunu gördüğüm şahıs .... | ||
|
||
| bütün şarkılarını hayranlıkla dinlediğim adam | ||
|
||
piyasaya ' ßeLki ßir Gün ÖzLersiN ' adlı şarkıyla adımını atan güzel sese ve şarkılara sahip şahsiyet ... rocofest için tekirdağa gelmiş yalnız kim olduğunu bilmediğm içn izleyememiştim ama ondan sonra vega ve mangayı izledim emre aydına başarıLarmı dilerim ![]() Laflarımıza dikkat edelim |
||
|
||
| 30 Aralık Cumartesi gecesi Emre Aydın Makina 'da... Saat: 00.00 |
||
|
||
onu bunu bilmem de dayan yalnızlığım'ın sonunda bi hidden track var dün gece seni gördüm rüyamda diye başlıyor (belki de aynı şarkıdır) onda da ben çok ağlıyorum O gizli şarkının adı Tesadüfen
|
||
|
||
| hem mor ve ötesi hem emre aydın makina'da amantanrımnemutlubize! |
||
|
||
| yaa süper kaçırmayalım bnce |
||
|
||
| fazla popülerlik yaramayacak bu adama! bazı sebeplerden dolayı acıyorum ona umarım birileri gibi olmaz . müzigi güzel fazla piyasalaşmaz ise kendi acısındanda iyi olur bence | ||
|
||
| cd sini aldım bence bütün şarkıları çok güzel olmuş..tavsiye ederim;) | ||
|
||
| ya mor ve ötesi ve emre aydın aynı programda ha!zaten harun abide alternatif müzik seviyor kesin emre aydın dinlemiştir süper olacak asla kaçırmamam gerek gerekirse uykusuz kalacağım | ||
|
||
fazla popülerlik yaramayacak bu adama! bazı sebeplerden dolayı acıyorum ona umarım birileri gibi olmaz . müzigi güzel fazla piyasalaşmaz ise kendi acısındanda iyi olur bence acınıcak bi durumu yok ve piyasa lafıda sadece senin ağzında kalır ve yalan olur,Sen hiç merak etme...... |
||
|
||
onu bunu bilmem de dayan yalnızlığım'ın sonunda bi hidden track var dün gece seni gördüm rüyamda diye başlıyor (belki de aynı şarkıdır) onda da ben çok ağlıyorum O gizli şarkının adı Tesadüfen ![]()
|
||
|
||
emre aydının 2. klibinin ne olacağı hakkında bi bilginiz varmı acaba olan bana e-mail yollayabilir mi?
|
||