|
||
| cosmo girl de posteri verilen(4) sitesi emreaydın.org un tıkır tıkır işlediği (aman nazar değmesin el atanların ellerine sağlık ) müzisyen... makina daki mütevazi tavırlarıyla bizi bizden almıştır o ayrı http://dergi.grupvega.net/aralik/emre01.html kendileryle bir röportaj bulunmakta buyurun... |
||
|
||
| emre aydn gerçekten de çok iii şarkılarıda çok gsl:) | ||
|
||
| şey ya açıkçası ben önceleri daha doğrusu şu afili yalnızlık yayınlandı yayınlanalı şarkıyı seviyor sanmıştım oysa yok yok sonra anladım ben şöyle yapıyormuşum sesi kısıp videoyu izliyormuşum neyse iyi bi ocuğa benziyor nice güzel videolara | ||
|
||
hakkını vermek lazım yaa bu sene cok ıyı bı cıkıs yaptı bence hakkettıgı yerı de bulucak
|
||
|
||
| emre aydın guzel calısmaları var hakettıgını alacagına ınanıyorum | ||
|
||
| belki bir gün özlersinle git şarkısı çok güzellllll | ||
|
||
| emre aydının belki bir gün özlersinin video klibi var videoklipler.org yandan emre aydını seçip şarkısının üzerine tıklıyın.... hadi iyi izlemeler | ||
|
||
| Video klibi olsa televizyon kanallarında dönmez miydi klip? Amatör klip var bir kaç tane. youtube' dan ulaşabilmek mümkün amatör videolara ya da Emre Aydın' ın sitesinin forumundan, hepsi var orada. | ||
|
||
| Albüm sonu ilk Ankara konseri için tüm müzikseverleri Sanatolia Sanhesi’ne bekliyoruz!.. -Mekan : Sanatolia Sahnesi / Migros Alışveriş Merkezi Fast Food katı No: 232 - Ankara -Tarih : 14 Ocak’07 Pazar -Saat : 19:30 -Bilet fiyatı : 22.50 TL --------------------------------- inş gideceğiz.niyetlendik ya hadi hayırlısı... |
||
|
||
| dün akşam kral tv de konuşarock taydı... | ||
|
||
emre aydın'ı çok beğenerek dinliyorum. gayet başarılı birisi.
|
||
|
||
| Emre Aydın ve 110 İzmir'de sevenleriyle buluşuyor. 12 Ocak Cuma 21:00 Mekan : Ooze Venue (info) Bilet Fiyatları : 17 YTL |
||
|
||
| ÇOK ÇOOK KÖTÜÜ..ŞARKILAR GÜZEL AMA SESİ ÇOK İTİCİ... | ||
|
||
Albüm sonu ilk Ankara konseri için tüm müzikseverleri Sanatolia Sanhesi’ne bekliyoruz!.. -Mekan : Sanatolia Sahnesi / Migros Alışveriş Merkezi Fast Food katı No: 232 - Ankara -Tarih : 14 Ocak’07 Pazar -Saat : 19:30 -Bilet fiyatı : 22.50 TL --------------------------------- inş gideceğiz.niyetlendik ya hadi hayırlısı... yaa !ben bu adamın ankara konserini ne zamandır bekliyorum!ama gidemiyecem !olamaz ya!ertesi gün hem yazılım hem dersane sınavım var |
||
|
||
Bizde gidemeyeceğiz sanırım ya.Aynı ay içinde kurban konseri var.Ve biz kurban'ı tercih ettik bütün servis olarak
|
||