|
||
şu an mersin de şarkı söylüyor
|
||
|
||
antebe gelmiş hiç haberim yoktu kahretsin
|
||
|
||
| sen anLarsın diye bi kaydını buLdum..yorum yine süper..iki gündür sürekLi dinLiyorum.. bu ara ihtiyacım var sana eLLerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma.. gün varıncaya kadar sabaha sakın hicbir yere kaLkma fazLa birşey istemem sadece dur burda.. |
||
|
||
| bu konu daha önce grup koridor bölümünde de geçmişti.arkadaşım üzgünüm ama bu şarkı emre aydın'a ait değildir.sadece emre aydın ve grup koridor ismini kullanarak şarkılarını internete yayan,gerçek adı ibrahim şahindal olan bir kişilik.... | ||
|
||
evet süper emre aydın ın elinden çıkmış bir parça artık söylemekten dilimizde tüy bitti "sen anlarsın" mıdır nedir EMRE AYDIN parçası değildir!!! biri internete o şekilde vermiştir... albümlerin alınmadığı nasıl da belli...
|
||
|
||
| bence emre aydın çok kaliteli.özellikle dayan yalnızım parçası çok çok iyi... |
||
|
||
| çok seviyorum emre aydını yaa....şarkıları süper ötesiiii | ||
|
||
aLbümden bahseden kim?
|
||
|
||
| Vokaline her zaman hasta olduğum , 6.cadde den beri takip ediğim ...Süper kişilik (: | ||
|
||
Sadece müziğinin süper olduğunu düşündüğüm ama daha sonra kişiliğininde süper olduğunu öğrendiğim insan.Şarkıları ciddi anlamda tek ve çok iyi.Konserdeki performansına bayıldım,bittim desem abartmış olmam.O tatlı gülüşü,o mükemmel kişiliği,eşsiz sesi,müziğiyle hayatımızın tamda ortasına oturan bir insan,hiç kalklma ordan
|
||
|
||
ayın 20 sinde mersindeydi.bizim açımızdan çok iyi geçtide konser mekanını beğenmemiş emre.bi daha böle bi yere gelmem demiş ![]() ama benim kadar olmasada yakışıklı çocuk ama beni ilgilendirmiyor o tarafı
|
||
|
||
Blue jean dergisindeki fotoğraflarına bittim...
|
||
|
||
ollleeeyyy bugün konseri var ve 13.00 da da imza günüü ... birazdan evden çıkacağım.. offf yaa mutluyum mutlusun mutlu ...
|
||
|
||
| bilmiyorum şarkılarının hepsini dinlemedim ama kulağıma geldiği kadarıyla abartılacak adar derinliği ve güzelliiği olan parçalar değiller.afilli yalnızlık tam bir çıkış parçası cuk diye oturmuş ama onun serisi gibi diğerleri de... | ||
|
||
| sanatçılığına diyeceğim yok ses süper bir kere.ama o mütevazi tavırları yokmu valla öldürüyor beni:) | ||