|
||
| çok güzel bi sesi var yaa yeni albümü bomba gibi birkaç şarkısını dinledim | ||
|
||
| belki bi gün özlersin başka şehirlerde yürürken:(offff nasıl bi şarkıdır bu bölee..sil gözünün yanlışlıklarınııı... | ||
|
||
| yalnızlıklarını olacak o | ||
|
||
| önceden bilimiyorum birgün formda adını duymuştum şarkısını merak ettm dinledim müthişti ya bayıldım şarkıda seside ....favorim birgün belki özlersin | ||
|
||
| ya henüz şarkılarını dinleyemedim..ama sesi çok güzel 6.caddeden hatırlıyorum... | ||
|
||
ben sadece belki bir gün özlersin şarkısını biliyorum onu da çok beğeniyorum..emre aydın ın sesi gerçekten de çok güzel..
|
||
|
||
| Gerçekten albümü uzun bir zamndır bekliyorum ama çıkmıyor...Şiirlerini şarkılarını ve sesini beğeniyorum.Eminimki Rokofestlede kalitesini ve adını herkese duyurdu.Bşarılar dilerim... | ||
|
||
muhteşem bi sese sahip...belki bir gün özlersin adlı parçasını dinledim tek kelimeyle süper şarkıda süper sesde...başarılarının devamını diliyorum
|
||
|
||
| Belki bir gün özlersin şarkısı gerçekten çok güzel. Dinledikçe dinleyesi geliyor insanın. Bu şarkıyla tanıdım arştırdım sonra eskiden 6.Cadde diye grubu olduğunu falan öğrendim.Geç oldu ama iyiki tanımışım diyorum. | ||
|
||
| sesi çok hoşşş | ||
|
||
| bugün dinleyebildim sonunda...belki bir gün özlersin gerçekten güze bir şarkıymış... | ||
|
||
| Sesinin güzelliği zaten 6.caddeden begümün dediği gibi belli yanea =)) Antalyada izlemiştim sağlam herif | ||
|
||
| 6. cadde süper bi grup çok seviyorum belki bir gün özlersin çok güsel bi şarkı ama sen ve ben şarkısı da bi o kadar güzel bence | ||
|
||
| albüm çıktığında büyük bi patlama yapacana inandım başarılı bi kişi | ||
|
||
| Albümünün 15 ile 25 Eylül arasında çıkacağı kesinleşen kişi | ||