|
||
sen anLarsın diye bi kaydını buLdum..yorum yine süper..iki gündür sürekLi dinLiyorum.. bu ara ihtiyacım var sana eLLerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma.. gün varıncaya kadar sabaha sakın hicbir yere kaLkma fazLa birşey istemem sadece dur burda.. Eh buna yuh artık diyor başka da bir şey diyemiyorum :S Bir şarkı dinliyorsunuz gidin bir araştırın Allah aşkına. Gidin sözlüklere bakın en azından oralarda yazıyor. Hiç mi merak edip araştırmıyorsunuz. Onu geçtim şuraya yorum yaparken geçmişteki sayfaları hiç mi okumaz bir insan. :S |
||
|
||
| Ek olarak an itibari ile forumu açılmayan sanatçı =( | ||
|
||
| günümüzün romantik sanatçısı... | ||
|
||
| afilli yalnızlıkta iyi |
||
|
||
| iyi şarkıları var.belki bir gün özlersin, dayan yalnızlığım, kim dokunduysa sana ona git favorilerim.. | ||
|
||
ya o adam sanki s harfını uzatıyo dıkkat ettıysenız ama yane bomba sarkıları var favorim sen anlarsın dınlemenızı tavsıye edrım
|
||
|
||
| ''sen anlarsın''derken ''ihtiyacım var sana'' dan bahsediyorsan(ki büyük ihtimalle o) o emre aydın ın şarkısı değil arkadaşım önceki sayfalarda detaylı bilgiler yazıyor... | ||
|
||
| belki bir gün özlersin ve dayan yalnızlığım tek kalimeyle müthiş | ||
|
||
| benim favorim Dayan Yalnızlığım | ||
|
||
| valla ben bir türlü sevemedim emre aydını şarkıları başta güzel geldi ama dinledikçe sıkılmaya başladım ayrıca bir anketinde başka bir grubu mor ve ötesine tercih etmişti..kendi kararı saygı duyuyorum ama bir türlü alışamadım ve zevkle dinleyemiyorum..inşallah bir gün severim |
||
|
||
| ben emre aydı 'nın bu kadar abartılmış olmasını çok doğru bulmadım yani daha süper sesleri olan amatör gruplar var..ne biliyim daha iyi amatör olmayan gruplar da var? emre aydın'ın evet şarkılarını ve anlamlı gelen sözlerini seviyorum bana yakın geliyor.. 6. cadde den ise üç ayaklı sandalyem daha fazla dayanmaz.... diye sözleri olan bir şarkı var o benim favorim.!!! | ||
|
||
arkadaşlar emre aydın'ın yeni klibi ''Kim dokunduysa sana ona git'' adlı parçaya geliyormuş... ve klipte şebnem dönmez'i tekrardan görecekmişiz...
|
||
|
||
| türkiye de ki en iyi seslerden bi tanesi bence "afili aylnızlık" albümü kesinlikle arşivde yer alması gereken nadir albümlerden!uzun zamandır albümünü başa sarıp sarıp sarıp dinlediğim tek insan!söyleyeceklerim buralara sığmayacağından kısa kesip özetle çok iyi bir besteci ve de söz yazarıdır diyorum! | ||
|
||
| insana ve insanlığa saygısı olan çok şeker biri e.aydın yeni klip şarkısı keşke belki bir gün özlersin olsaydı bayılıyorum bu şarkıya | ||
|
||
| ''romantik adam'' çok sempatik biri ya..severim..şarkılarda süpper
|
||