|
||
| yeni klip güzell | ||
|
||
| şebnem dönmez hastası oldum sayesinde | ||
|
||
bence ihtiyacım var şarkısıda tam süpperrr
|
||
|
||
sabır sabır sabır ![]() öyle bir şarkısı yok yok YOK hala ısrar ediliyor hayret |
||
|
||
| şebnem dönmez güzel oynamış gibi ama ben klibi hiç beğenmedim... emre aydın olduğu yerde tüm klibi bitirdi. bi de o sonu ne öyle yaa şarkı bitiyor baştan başlıyor:))) kısacası beğenmedim... | ||
|
||
ya nerde ne zaman izlediniz klibi
|
||
|
||
| bütün müzik kanalların da var canım.. ama dream de çok fazla yayınlıyorlar... | ||
|
||
ya neden hep Şebnem Dönmez oynuyor ki kliplerde?albümlük anlaşma mı yapmışlar (biliyorum kötü bir espiri oldu )
|
||
|
||
bütün müzik kanalların da var canım.. ama dream de çok fazla yayınlıyorlar... özellikle dream tv nin hakkını yememek lazım ellerinden geleni arkalarına koymuyolar valla her saat bası çıkıyo ![]() ama güzel baya |
||
|
||
tanışma fırsatı bulduğumm harika bir insan... yeni klibini yine anlamadım anlatabilcekk?? sonunda ne oluyo :S
|
||
|
||
| ben izledim resmi sitede ( http://www.emreaydin.org/site/ (en altta)) çok güzel ve enteresan bir klip olmuş.en sonunda sanki emre abimin nasıl desem isyanından dolayı öyle bir şey olmuş gibi (ben çektim sende çek hesabı) anlayana aşkolsun
|
||
|
||
| bence bu yıl en iyi çıkışı yapan kişi oldu.. | ||
|
||
| çok başarılı olmuş | ||
|
||
| onur ela vardı ya 6.cadde de yinede sen diye bir şarkısını beraber söylüyorlar onun seside güçlü çok | ||
|
||
| EMREAYDIN ben de çok ayrı bir değerdir,öyle bi insan ki dünyaya ve hayata bakışımı değiştirdi...yaptığı şarkılar,edebiyatının gücü ve mütevazı kişiliğiyle gerçekten kaliteli bi insan.söylemleri,basına olan tavrı,efendi duruşuyla zaten belli ediyor kendini...6.cadde den beri takip ediyorum ve inanıyorum ki çok daha başarılı olucak... | ||