|
||
| konseri süperdi yaa emre abi bitane çok güzel sesi çok güzel şiirleri var |
||
|
||
| ya konser verdi süperdi off zorda olsa konuştum ve elini tuttum:) | ||
|
||
| şarkıları güzel seviyorum ama bu aralar dinlememe kararı aldım.fazla duygusal yaa...bu arada fan sitesi sayesinde iyi arkadaşlıklarım oldu.sırf bu yüzden bile sevebilirim onu. | ||
|
||
| ben de konserine gittim gerçekten güzeldi |
||
|
||
oo gerçekten şarkıları çok güzel dinlediğim zaman bi insan bu yaşa kadar ne yaşamışta bu şarkıları yazmışdiye düşünüyorum yani
|
||
|
||
| Şarkıları insanı çok duygulandırıyor.. (: Her şarkısında ayrı bir hayat buluyorum.. (: |
||
|
||
albumu cok begendım ama afılı yalnızılk yada kım dokunsuysa sana ona gıt sarkıları radyoda felan o kadar cok calıo kı artık dınlemekten sıkıldım,umarım dıger sarkıları da oyle olmaz, albumde en begendıgım sarkısı 'Unut gıttıgın bı yerdE'....
|
||
|
||
| salı günkü konser için geri sayım!!!! umarım her şey yolunda gider!!! |
||
|
||
| bence kadınlar tarafından bolca yaralanmış tabi şarkılarına da bolca yansımış | ||
|
||
| ya arkadaşlar akşam niye makina ya Emre abim katıldı ki???biz birinciydik | ||
|
||
o anket bu haftayı etkilemiyordu çünkü önceden belli oluyor konuklar
|
||
|
||
| emre aydın süperdi | ||
|
||
ya arkadaşlar akşam niye makina ya Emre abim katıldı ki???biz birinciydik ))))))))sankı Emre Aydın geldıde kac dakıka kaldı bu arada Emre Aydın bugune kadar tanıdıgım en iyi en mukemmel en ben ... kesinlikle dınlemenizi öneririrm afilli yalnızlık ve kım dokunduysa ona git en kötü şarkıları(saka tabı) dıgerlerını dınleyın
|
||
|
||
dün ilk defa konserine gittiğim bana harika vakit geçiren insan. .. desteklerimizin karşılığını tamamiyle verdi bütün şarkılar hep bir ağızdan söylendi o da çok mutlu oldu ... ahh keşke bir de sabuhayı söyleseydi demek geldi içimden ama onun orda olması bile bizim için büyük şanstı ![]() |
||
|
||
| Ben sevmedim o kadar bana göre sing your song yarışmasından birinci olduktan sora 6. cadde olarak daha iiydi gibi geliyor... | ||