|
||
| EMRE AYDININ SESİ ÇOK GÜZEL VEDE BESTELERİDE MUHTEŞEM YAPTIĞI İŞLERLEDE KENDİNDEN BAHSETTİRİYOR BÖYLE DEVAM ETMESİNİ VE ÇABUK ŞÖHRET OLUP ÇABUK KAYBOLANLARDAN OLMAMASINI DİLERİM | ||
|
||
| 20 mayıs 2007'de emre aydın ayvalıkta diye duydum ama bir bilgisi olan var mı?yani varsa kaçmaz konser | ||
|
||
| hem çok iyi bir müzisyen hem çok iyi bir kişilik... harika yorumcu... seviyorum çok... |
||
|
||
| ben çok seviyorum emre aydını bence şarkı sözleri çok güzel anlamlı |
||
|
||
| Bence Emre aydin in sarkilari cok güzel hem kendisi de cok tatli bitiyorum ona bitiyorum Yapma.... Dokunma kim dokunduysa sana ona git | ||
|
||
| kime isterseniz istediğiniz seyi söleyin ama emre aydına söylemeyin abii mükemel yaaa adama bayılıyorum yok böyle manyak bir rockçı süper yaaa öff ne biçim bi çıkış yaptı en sevdiğim şarkısı "kalan sağlar senin olsun" bi de" belki bi gün özlersin" | ||
|
||
16 mayısta gaziantebe gelmişti konsere gittim çok anlamlaı şarkıları var ama hep kendine daha önem veren şarkılar. belki birgün özlersin şarkısı manyak bi şarkı.birde gripinle yaptığı düet ben sensiz istanbula düşmanım harika olmuşş başarılarının devamını dilerim Є∂
|
||
|
||
6.Cadde grubuyla tanıdığım 'afili yanlızlık' albümüyle hastası olduğum gerçek bir sanatçı bencede
şarkıları gerçekten dinlenmeye değer |
||
|
||
| muhteşem bi rockçı 6.caddeyle sevmiştim ama böyle daha bi bayıldım şarkıları süper |
||
|
||
kesinlikle muhteşem...şarkıları,müziği,sesi herşeyi çok güzel...6. cadde zamanında da ayrı bir muhteşemmiş hani
|
||
|
||
| yeni bir klip bekliyoruz.. mesela "dayan yanlızlığım"... | ||
|
||
| 2 kere konserine gittim hastası olunacak bir ses kişiliğide aynı şekilde çok iyi bence çokta başarılı sevgimizi ve saygımızı sunuyoruz kendilerine bencede klip dayan yalnızlığıma gelsin çok güzel olur
|
||
|
||
| yaa emre aydının şu gripinle yaptığı sensiz istanbula düşmanımda fena değil ama pek dinlemem kendisini | ||
|
||
ya çok sıktı artık emre aydın ya artık şarkılarını bile duymak istemiyorum valla!!!!! kibarca diyim kısaca bay geldi
|
||
|
||
eskiden şarkılarını dinledikçe zevk alırdım şimdi çok sıkılıyorum artık sıktı
|
||