|
||
| albümünün çıkmasına sevindirip oley dedirten kişi | ||
|
||
| sesi çok güzel!!!yorumu çok güzel!!!ne diyeyim bravo!! | ||
|
||
| sağlam müzisyen | ||
|
||
| Mükemmel bi şair..En birinci duru sesli insan.. Emre abi bitane;) |
||
|
||
| iyi müzik yapıyoo güzel yanii | ||
|
||
| sonradan dinledigim bi sanatcı olmasına ramen cok tuttum | ||
|
||
o bir patlamaya hazır bomba... [hele bir albüm çıksın da ]yeterince yorum yaptım başka yerlerde kendisi hakkında. muhteşem sesli, iyi bir yazar aynı zamanda. hergün büyük bir keyifle dinliyoruz şarkıları hiç bıkmadan zat-ı muhteremin
|
||
|
||
| gereksiz mesajları sildim. kendi aranızda münakaşa etmeyin! |
||
|
||
| ben çok beğeniorum albüm çıksada diğer şarkılarıda dinlesek çok merak ediorum |
||
|
||
| bende sabırsızlıkla bekliyorum | ||
|
||
| aynen ya ... | ||
|
||
| seside yorumuda çok güzel özellikle bi şiiri vardı ''ölür müydün sanki sevsen beni'' die . bittim o şiire ya çok ii bi yorumcu | ||
|
||
seside yorumuda çok güzel özellikle bi şiiri vardı ''ölür müydün sanki sevsen beni'' die . bittim o şiire ya çok ii bi yorumcu evt ya helal olsun valla sıır cok guzel cok gec dınledım ama belkı bır gun ozlersın cok ıyı cok guzel olmus sesı yorumu cok guzel bence album cıktıgı an patlar gercı cıkmadan patladı helal olsun:)
|
||
|
||
| sil gözünün yalnızlıklarını o an fısılda duvarlara adımı bin buçak var sırtımda bini ile de adaşsın her biri hayran sana...... |
||
|
||
| ben sesini gerçekten beğeniyorum 6. cadde deyken özellikle git sabuha tabiki çığlık çığlığa ve dönersen şarkıları çok hoşuma gidio solo olarak şarkılarından sadece belki bir gün özlersin i www.emreaydin.org dan dinledim dinleyin dinlemediyseniz tavsiye ederim yani | ||