|
||
| fazla büyük göstermiyor(en azından fotoğrafında öyle duruyor)taş çatlasın en fazla 23 tür | ||
|
||
25 yaşında kendisi
|
||
|
||
orda olurum umarım
|
||
|
||
| müzisyenliğiylede edebiyatıylada kalplerde aldı yerini hiç de gitmeyecek gibi... yalan coverı için http://www.emreaydin.org/dosyalar/emreaydin%20&%20husnusenlendirici%20-%20yalan.mp3
|
||
|
||
3. klip git'e çekiliyor ve antakya'da çekiliyor klip yine yon thomas yönetiyor çok güzel olacak... ayrıca bu klibinde de şebnem dönmez oynaycak.. |
||
|
||
| sevemedim bu adamı bi türlü ben.. | ||
|
||
| biraz tırnaklarını kazıması lazım daha öğreneceği çok şey var... | ||
|
||
| emrenin sarkıları mukemmel sesi de guzel | ||
|
||
| mütevazi kişilik. iyi müzisyen. daha iyi yerlere gelecek. hak ediyor. |
||
|
||
| annem bile tanıyor onu gerçi ismini söyleyince kim ki o diyor ama git şarkısın söyleyince aaa o çocukcağız mı deyiveriyor hemen ilk dinlediğimde viyaklıyarak şarkı söylüyormuş gibi geldi ama sonradan yanıldığımın farkına vardım favorim: bu kez anladım ile ve gülümse(bebeğim) | ||
|
||
![]() Emre Aydın - Vega tarih : 28 Eylül Cuma, 20:00 mekan : Ankara Saklıkent bilet fiyatları 22,50 YTL 18 Yaş sınırı vardır. Belirtilen saatler kapı açılış saatidir |
||
|
||
| acayip harika hele gripinle yaptığı düetten sonra çok sevmeye başladım | ||
|
||
| pek sevmediğim halde konserine gitmek zorunda olduğum bir şahsiyettir kendileri ama UNUT GİTTİĞİN Bİ YERDE güzel şarkıdır | ||
|
||
| 21 eylül'de izmir'de karşıyaka açıkhava tiyatrosunda... |
||
|
||
seviyorum bu adamın şarkılarını zaten sevmemek mümkün değil okulda neredeyse tüm gün emre aydın çalıyorlardı ordan alışkanlık oldu..öyle işte
|
||