|
||
seviyorum bu adamın şarkılarını zaten sevmemek mümkün değil okulda neredeyse tüm gün emre aydın çalıyorlardı ordan alışkanlık oldu..öyle işte
|
||
|
||
| Çok iyi şiir, söz yazıyor gerçekten. | ||
|
||
dinlemem sevmiyorum
|
||
|
||
| 28 EYLÜL de VEGA ile birlikte ankaradalar saklıkentte...(: | ||
|
||
yarıınn konserinee gidiyoruumm enn enn önden süpeer olcakk 3.en önden izleme fırsatımm..1kerede tanışmıştım neyse yarın gece girersem fotolardan eklerim burayada
|
||
|
||
| bu aralar bayagı bi dinlemeye başladım sesi her geçen gün dahada hoşuma gitmeye başladı. | ||
|
||
bu cuma konserindeydiimmm ...! süpeeerddiiii muhteşeemmmdiiii.....hele kemancıya bittim 4.emre aydın konserimde manyak geçtii...seviyorum bu adamı ![]() ''bugün günlerden yokluğun durmadan unut beni terminalleri unut onlar unutmaz seni..''_____"öLsem öLsem öLsem hemen şimdi (!) |
||
|
||
yeni klip "git"... |
||
|
||
| klip çok güzel olmuuşşş... tebriklerr yine şebnem dönmez ve harika oyunculuğu... | ||
|
||
çok çok çok güzel bir klip olmuş yaa emre aydın'ı bol bol gördük bu klipte,ben çok sevdim
|
||
|
||
| şahsen eskiden emre aydın'ı çok ama çok seviyordum hala da seviyorum hatta 30 ağustos bursa konserinde en önden izledim ve tanıştım... ama artık eskisi kadar fazla dinlemiyorum emre aydın'ı ama kim ne derse desin çok tatlı.ı |
||
|
||
şarkıda çok güzel klipte güzel olmuş...
|
||
|
||
| klipte sonunda emre aydını çok gördük ama bu devam klipleri güzel oluyor yahu. umarım sonraki klibini belki bir gün özlersin e çeker bu şarkı favorilerimden biri... | ||
|
||
| klip gerçekten harika olmuş.. | ||
|
||
Bebeğime beklıyordum ben klıbı ama her sarkısı guzel ama o ayrı bir guzel benım ıcın
|
||