|
||
| emre abim benim çok seviyorum ya yeni klip süper olmuş abicim her zaman ki gibi o başarını yine bizlere gösterdin...sesine kişiliğine şarkılarınına bayılıyorum hiç değişme... | ||
|
||
Git,Kim Dokunduysa Sana Ona Git,Afili Yanlızlık,bu ara ihtiyacım var sana bu ara ihtiyacım var sana şarkısı emreaydın'ın değildirbu şarkılarını seviyorum,hayatım da 3 konsere gittim 2.cisi Emre aydın dı ve süperdi.. 1-Çilekeş ***** 2-Emre Aydın *** 3-Yalın *** solo bütün şarkıları "afili yalnızlık" albümünde mevcuttur , albümse müzik marketlerde , limewirede değil |
||
|
||
Git,Kim Dokunduysa Sana Ona Git,Afili Yanlızlık,bu ara ihtiyacım var sana konserine gitmişsin ama hala öğrenememişsin ihtiyacım var sana şarkısının emre aydına ait olmadığını ve en kötüsüde çok iyi sanatçı en sevdiğim şarkısıda ihtiyacım var sana demeleri çok sinir bir durum
bu şarkılarını seviyorum,hayatım da 3 konsere gittim 2.cisi Emre aydın dı ve süperdi.. 1-Çilekeş ***** 2-Emre Aydın *** 3-Yalın *** |
||
|
||
yeni klibi git'i çok begendim harika olmuş. |
||
|
||
| emre aydının yeni klibi bencede süper olmuş emre aydın zaten iyi bi sanatçı konserdede süperdiiiiiiii ;
|
||
|
||
| çok kaliteli ve başarılı bi sanatçı mesleğinini hakkını veriyor.bütün klipleri çok güzeldi.şebnem dönmez kliplerine çok yakışıyor... | ||
|
||
| Gülümse şimdi diye bir şarkısı var yeni keşfettim ve bağımlılık yarattı tarzın azcık dışına çıkmış ve çokta iyi olmuş.. albümde birtek tesadüfen diye bir şarkısı var onu beğenmedim aslında sözler anlamlı ama yorum daha farklı olabilirdi. |
||
|
||
Gülümse şimdi diye bir şarkısı var yeni keşfettim ve bağımlılık yarattı tarzın azcık dışına çıkmış ve çokta iyi olmuş.. geç keşfetmişsin albümde birtek tesadüfen diye bir şarkısı var onu beğenmedim aslında sözler anlamlı ama yorum daha farklı olabilirdi. ama iyikide keşfetmişsin o şarkısı çook güzel...
|
||
|
||
rockın yeni ilahı , süper insan , söz yazarı , şair , besteci , en iyi emreaydın
|
||
|
||
:DMORDAN SONRA DİNLEDİĞİM TEK SANATÇI
|
||
|
||
| 2007 model hayranlarına sinirim bu adamın.eskiden daha güzeldi fanlarıyla bir arada olmak. ama o hala emreaydın ve afili yalnızlık hala bıktırmadı kendinden. bkz:yine de sen |
||
|
||
| bu adama hastayım çok güzel müzikleri son klide git harika olmuş. | ||
|
||
| emreaydin yarın Ankara'da konserde! Anadolu gösteri ve sanat merkezinde. GripiN VE üçnoktabir ile birlikte. bilet fiyatları 18 ytl! |
||
|
||
| İyi eğlenceler o zaman=) | ||
|
||
ben pek de sevmiyorum emre aydın'ı.. ama "belki bir gün özlersin" ve "bebeğim" mukemmel şarkılar gerçekten.. arada "dayan yalnızlığım"ı da dinlemiyo değilim ama o kadar, gerçekten bakın
|
||