|
||
ya ben nasıl oldu da atlamışım son klibini yaa ..hergün dinliyorum ve de izliyorum klibini...çok seviyorum bu klibi..hele bir koşma sahnesi var yaa çok güzel çekilmiş bence .hani derler ya şarkıyla çok iyi bütünleşmiş klip diye,işte bu klipte aynı öyle olmuş ![]() yani şu ana kadar en iyi çekilen emre aydın klibi bence..bayılıyorum bu adama yaa
|
||
|
||
| sözler mükkemmel yorum mükkemmel daha ne olsun ya | ||
|
||
| Emre Aydın baştan beri yani 6. caddeden beri sevilen biriydi.Ama tabi grubun dağılmasından sonra Emre Aydının solo albümünü çıkartması çok güzel oldu.Emre Aydının yazdıgı şiirlerde bi okadar güzel.Şarkılarıda çok güzel.Klipleride çok güzel eminim ki hayranları yeni albünü dört gözle bekliyorlardır. | ||
|
||
| her gün dinleyip sıkılmadığım sanatçılardan biri... sesi kişiliği bir başka her zaman başarılarını dilerim abicim... | ||
|
||
ben bayılıyorumm adamaaa yaaaaaaa
|
||
|
||
| hergün defalarca dinliyorum yinde sıkılmıyorum.çok başarılı bir insan... | ||
|
||
| 4. video klip "belki bir gün ozlersin" Emre Aydin'in "Afili Yalnizlik" albümünün dördüncü klibi 'Belki Bir Gün Özlersin' adli parçaya çekildi. Yönetmenligini Gürcan Keltek'in yaptigi klip, Istanbul yakinlarinda bir orman çiftliginde çekildi. |
||
|
||
4. video klip "belki bir gün ozlersin" Emre Aydin'in "Afili Yalnizlik" albümünün dördüncü klibi 'Belki Bir Gün Özlersin' adli parçaya çekildi. Yönetmenligini Gürcan Keltek'in yaptigi klip, Istanbul yakinlarinda bir orman çiftliginde çekildi. süper bir haber çünkü ben bu şarkıyı çok seviyorum |
||
|
||
ya ben hep "kalan sağlar senin olsun "parçasına klip çekilmesini istemişimdir.inşallah çekerler buna da ...hele şükür şebnemsiz bir klip izliycez ..bakalım nasıl olacak 4.klip
|
||
|
||
4. video klip "belki bir gün ozlersin" klibin ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı?
Emre Aydin'in "Afili Yalnizlik" albümünün dördüncü klibi 'Belki Bir Gün Özlersin' adli parçaya çekildi. Yönetmenligini Gürcan Keltek'in yaptigi klip, Istanbul yakinlarinda bir orman çiftliginde çekildi. |
||
|
||
4. video klip "belki bir gün ozlersin" Emre Aydin'in "Afili Yalnizlik" albümünün dördüncü klibi 'Belki Bir Gün Özlersin' adli parçaya çekildi. Yönetmenligini Gürcan Keltek'in yaptigi klip, Istanbul yakinlarinda bir orman çiftliginde çekildi. eminim bu klipdede $ebnem yer alir ali$tir artik emrenin kliperline kendine has güzel i$ler ba$ariyo emre |
||
|
||
| bugün hayal sahnesinde(dream tv)saat 22.00 sanırım konseri yayınlanacak bir de pazar günü saat 20.00'de vj starı(powertürk) sunacak | ||
|
||
bir yüzük hastası olarak taktığı yüzüklere bayılıyorum
|
||
|
||
| arkadaşları arasında suratsız diye anılan biriymiş kendisi.. ama fadılla birlikte çok güzel bir ikili oluşturmuşlar. duyduğuma göre emre de pek memnun değilmiş şebnem dönmezden dolayı ama yönetmen onu istiyormuş.. yeni klibi dört gözle bekliyorum. |
||
|
||
| begenerek dinliyorum kendisini klipleri çok güzel bence. | ||